Superliga Romaniei Ionuţ Negoiţă, fostul patron al lui Dinamo, a explicat de ce a revenit ca sponsor

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ionuţ Negoiţă sponsorizează din nou Dinamo, după ce în trecut a fost principalul finanţator al echipei. Iată motivele revenirii. 



"Trebuie să recunosc că fotbalul mi-a consumat pe lângă resursa financiară și timpul. Am dat 80-90% din timpul meu fotbalului, iar afacerile le-am lăsat pe locul 2. De când am revenit și mi-am alocat aproape tot timpul afacerilor s-a văzut. Am reinventat lucruri, am dus lucrurile la un alt nivel și din punct de vedere al profitabilității stau mult mai bine.

Timpul și nervii mi i-a mâncat. E foarte diferit. Una este să ai un club de anvergura lui Dinamo pe care să îl finanțezi și să te ocupi. Îmi place fotbalul, sunt suporter Dinamo și mă bucur să pot susține clubul în calitate de sponsor, de partener de marketing. E clubul meu de suflet, dar îmi e mult mai simplu fără toată încărcătura.

Înainte să preiau Dinamo, la care am fost acționar 8 ani, am fost sponsor 3-4 ani. A venit cumva natural. Nu a fost greu să iau decizia. Ei mi-au propus iar eu au fost deschis să dau curs acestei propuneri.

Dinamo arată bine, surprinzător de bine. Sunt foarte încântat de modul în care s-au prezentat până acum. Sper să o țină tot așa. Să țină nivelul sus până la finalul campionatului", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru iAmSport.

Ce a spus Andrei Nicolescu când a anunţat parteneriatul 

"Dinamo începe să devină un club care inspiră încredere. Sunt în faţa dumneavoastră cu un parteneriat care înseamnă încredere.

Este vorba despre alăturarea unui brand care dezvoltă oportunități la fel ca şi Dinamo şi îşi caută succesul în a inspira comunităţi. Cred că este un pas în plus faţă de anul trecut, faţă de ce a putut să ofere Dinamo partenerilor săi.

Anul acesta cred că inspirăm mai multă încredere. Noi suntem deschişi să discutăm cu oricine.

Acum însă e vorba despre un parteneriat comercial şi cred că subiectul cu domnul Negoiţă legat de acţionariat are deja nişte răspunsuri, de la domnul Negoiţă.

Astfel încât orice speculaţie ar trebui să iasă din această discuţie pentru că nu îşi are rostul la acest moment.

Dacă vreodată orice om de afaceri puternic, care poate să ajute în dezvoltarea clubului Dinamo sau să ducă clubul la un alt nivel, este dispus să intre în acţionariat prin forma pe care noi am prezentat-o încă de acum un an, suntem deschişi la orice discuţii.

Dar nu interpretaţi că acum există orice discuţie referitoare la acest subiect", a declarat Andrei Nicolescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel