Echipa nationala Ionuț Lupescu nu vede cu ochi prea buni victoriile lui Lucescu în fruntea naționalei

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională de fotbal a României a obținut victorii în ambele meciuri din Liga Națiunilor, 3-0 cu Kosovo, respectiv 3-1 cu Lituania.



Ionuț Lupescu: „Avem aceleași probleme, nu reușim să legăm două meciuri bune”

„A făcut șase puncte și eu zic că va câștiga grupa, pentru că grupa este ușoară, dar încă o dată: Avem aceleași probleme, nu reușim să legăm două meciuri bune, cu Lituania au fost destul de multe probleme.

Dacă VAR decidea altfel puteam pierde dar eu cred că e bine pentru fotbalul românesc că, la vârsta lui, încă vrea să antreneze o echipă.

Trebuie să fim optimiști și acesta trebuie să fie obiectivul (n.r. calificarea la Mondial), dacă participi la calificări și nu te bați la locul 1, degeaba te duci, înseamnă că nu ai mentalitate de învingător”, a declarat Ionuț Lupescu, potrivit iAMsport.ro.

Lupescu nu e singura persoană care și-a expus părerea privind rezultatele lui Mircea Lucescu în fruntea echipei naționale a României. Ioan Sdrobiș crede că „Il Luce” își strică imaginea construită în toată cariera de antrenor, după ce a acceptat să preia conducerea formației „tricolore”.

„Băi, Mircea! Băi Mircea cel Bătrân, că tânăr nu mai ești, ai început deja să te vaiți”

„Sunt foarte dezamăgit de Mircea Lucescu, iar voi o să începeți acum după două victorii, iar să îl ridicați din nou în slăvi. Il Luce, Il Luce, Il Luce. Il Luce în sus, Il Luce în jos. Dar uite că Il Luce al vostru era să se facă în Ghencea de râs. Ăia au avut gol valabil, iar dacă nu era VAR-ul, atunci al vostru nenea Il Luce mânca o bătaie de toată frumusețea de la Lituania.

Și pe ce loc e Lituania? Băi, Mircea! Băi Mircea cel Bătrân, că tânăr nu mai ești, ai început deja să te vaiți, așa cum ai făcut mai mereu toată viața ta în antrenorat? Și eu tot Sdrobiș cel Bătrân sunt, că nici eu nu mai sunt tânăr. Tu ai 79, iar eu 78. Nici bine nu s-a terminat meciul că ai început să te vaiți de gazon, că aia sunt înalți, că una, că alta, dar tu realizezi pe ce loc sunt ăia? Ăia nu au jucat tot pe gazonul ăla?

Pe ce loc e Lituania? Acum ai înțeles de ce Edi îi mai schimba pe unii titulari la dublele astea din trei în trei zile? El știa jucătorii noștri, știa că unii nu prea duc mereu la meciuri din trei în trei zile la un ritm ridicat. Fie că era vorba de Man, Moruțan sau altul. El îi mai rotea pe cei din față. Tu ai schimbat doar portarul.”, a spus Sdrobiș, potrivit Prosport.ro.

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, naționala României întâlnește Cipru, la Larnaca, pe AEK Arena, în Liga Națiunilor. După meciul cu ciprioții, românii vor întâlni Lituania pentru a doua oară, dar în deplasare, pe 15 octombrie.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel