Tenis Ion Țiriac, pus pe șotii și când vorbește despre sănătate. Toate detaliile despre internarea în spital

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Omul de afaceri Ion Țiriac (85 de ani) a fost internat într-un spital din Austria în urmă cu cinci zile.



Afaceristul Ion Țiriac a fost internat într-un spital din Austria în urmă cu câteva zile. După numeroase întrebări cu privire la sănătatea fostului tenismen în vârstă de 85 de ani, însuși Țiriac a ținut să explice motivul pentru care a trebuit să apeleze la ajutorul medicilor.

Din explicațiile omului de afaceri, acesta a răcit după participarea la un eveniment desfășurat de Red Bull la München, dar lucrurile par pozitive pentru Ion Țiriac, care și-a păstrat simțul umorului în timp ce a detaliat cum s-a întâmplat totul.

Ion Țiriac: „Mie mereu îmi trece, acuma nu știu de câte ori...”

„Domne, totul costă aici, nu știu de unde știți voi de Viena, dar văd că securitatea merge și FBI-ul...

Totul costă: am fost invitat să văd noua sală a lui Red Bull de la München. Au făcut deschiderea, a mai avut și meciul ăla superb, de baschet, Real Madrid contra Bayern München. Când am ieșit afară, din păcate, mașina nu a putut să vină și am stat jumătate de oră în frig. Asta a fost.

Eu o iau în fiecare an (n.r. răceală/gripă), asta este, n-au ce să facă. Mie mereu îmi trece, acuma nu știu de câte ori...”, a detaliat Ion Țiriac.

 

De câte meciuri e nevoie ca Halep să revină la perioada de apogeu din carieră, potrivit lui Țiriac

Ion Țiriac a declarat că este nevoie de foarte multe partide ca Simona Halep să își revină la forma care a consacrat-o în circuitul profesionist de tenis feminin.

„Eu nu pot să spun direct din experiența mea. După 59 de partide din luna mai până în luna decembrie câștigate, toate turneele câștigate, inclusiv French Open și US Open, un singur meci pierdut de Vilas la Wimbledon în 1977 și a luat două luni de vacanță.

Mai și înota, mai și fugea în acest timp, dar i-a trebuit un an și ceva ca să îl aduc măcar aproape de nivelul la care a fost. Era destul de în vârstă, avea 30 și ceva de ani.

După părerea mea, îți trebuiesc cel puțin 50 de meciuri, cu calificări, cu tot, ca să recapeți forma. Simona, dacă asta își dorește, asta să facă”, a mai spus Ion Țiriac.

Rămâne de văzut care este următoarea competiție la care va evolua Simona Halep, aceasta confirmându-și deja prezența la Hong Kong, în cadrul competiției de categorie 250 WTA, desfășurată în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2024.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Tenis





pixel