Personalitati Ion Țiriac, dezvăluiri despre Ilie Năstase: „Am auzit că a divorțat acum două săptămâni, este cel mai fericit om de pe planeta asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cei doi tenismeni se bucură de o prietenie de lungă durată, Ion Țiriac având deseori declarații care îl privesc pe bunul său prieten, Ilie Năstase.



Ilie Năstase ar fi divorțat de soția sa Ioana

„Ilie Năstase a fost un om talentat în sport, de la a la z. Dacă n-ar fi jucat tenis, ar fi fost un foarte bun fotbalist. Năstase este un individ de excepție. Federer a inventat multe lovituri care nu erau în tenis, dar nu are personalitatea lui Năstase. Năstase, așa cum îl vedeți dumneavoastră, a fost una dintre cele mai iubite și cele mai urâte personalități din sportul mondial.

Veneau 10.000 de oameni să îl aplaude și 10.000 de oameni să-l fluiere. Dar veneau. Astăzi, același lucru, e un personaj. Am auzit că a divorțat acum două săptămâni, iar astăzi am citit că este cel mai fericit om de pe planeta asta”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

În urmă cu o lună, cancan.ro scria că Ioana Năstase, soția - sau după declarațiile lui Ion Țiriac - deja fosta soție a lui Ilie Năstase, a avut un dialog aprins cu fostul tensimen, aceștia spunându-și cuvinte dure.

„Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, ar fi strigat Ilie Năstase. „Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!”, i-ar fi replicat Ioana Năstase soțului ei.

Nu este prima dată când cei doi au avut momente tensionate în căsnicie, existând deseori conflicte care apar pe primele pagini ale ziarelor.

Ilie Năstase dezvăluia că dorește să să aibă un copil și cu cea de-a cincea soție. Fostul lider ATP și Ioana Năstase s-a căsătorit în 2019.

„Acum noi încercăm să avem și un copil. (Tu cu Ioana?) Da… și e persoana care e cu mine acum. Deci când eram cu Dominique, era Dominique, când eram cu… Așa e. Și nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua, nici…”, spunea Ilie Năstase despre relația sa cu Ioana.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Personalitati




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel