Superliga Romaniei Ioan Varga îl contrazice pe Cristi Balaj. Anton Kresic, aproape de transfer

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat că nu mai pleacă niciun jucător de la CFR Cluj, dar patronul Ioan Varga îl contrazice. Anton Kresic are ofertă şi ar putea părăsi echipa lui Dan Petrescu. 



”Singurul fotbalist care ar mai putea pleca este Anton Kresic. Avem o ofertă bună din Arabia Saudită. Vedem zilele acestea dacă se va întâmpla asta. Săptămâna asta se hotărăște”, a spus Varga, la Fanatik. 

Cristi Balaj anunţase cu doar câteva ore în urmă că niciun jucător nu va mai pleca de sub comanda lui Dan Petrescu. 

"În acest moment nu mai pleacă nimeni, nu avem nimic concret pentru niciun jucător. Plus că sunt puţine ţări în care perioada de transferuri mai e deschisă. Nici de venit nu mai vine nimeni. Avem discuţii cu jucători tineri, 17-18 ani, pe care urmează să îi aducem în prima perioadă de transferuri", a declarat Cristi Balaj. 

CFR Cluj i-a vândut deja pe Karlo Muhar, Daniel Bîrligea, Răzvan Sava şi Arlind Ajeti.

Anton Kresic a fost adus de la Rijeka în vara anului trecut sub formă de împrumut şi a fost transferat definitiv la începutul acestei veri pentru 400.000 euro. Acesta nu a mai repetat evoluţiile bune din sezonul trecut, însă, iar Dan Petrescu l-a trecut pe banca de rezerve după returul cu Pafos, din playoff-ul Conference League, pierdut de CFR Cluj cu 3-0. 

Anton Kresic are o cotă de piaţă de 1,2 milioane de euro. Pentru CFR Cluj a jucat 40 de meciuri, a marcat un gol şi a dat două pase decisive. 

CFR Cluj a transferat un fotbalist de 22 de ani din Liga II

Clubul CFR 1907 Cluj a semnat un contract cu fundașul Costel Avram, fotbalist eligibil pentru regula U21. Acesta a evoluat în eșalonul secund pentru Dunărea Călărași, CSA Steaua și CSM Alexandria, debutând în Superligă în tricoul Chindiei Târgoviște.

„Bun venit, Costel Avram! Jucătorul a fost testat în ultima perioadă de staff-ul tehnic și, astfel, se alătură lotului echipei noastre Îi urăm mult succes în Gruia și cât mai multe reușite alături de echipa noastră!”, au scris oficialii clujeni, pe pagina de Facebook.

Balaj: „Până nu însănătoșim clubul din punct de vedere financiar, este greu să-l înălțăm așa cum ne-am fi dorit”

După ce a ratat calificarea în grupele Conference League, CFR Cluj a început să renunțe la mai mulți jucători. Karlo Muhar, Daniel Bîrligea, Răzvan Sava și Arlind Ajeti sunt cei mai importanți fotbaliști la care CFR Cluj a renunțat. Cristian Balaj, președintele clubului, a anunțat că obiectivul rămâne câștigarea campionatului și a Cupei României, dar că este nevoie de o însănătoșire din punct de vedere financiar a clubului. 

„Bineînțeles că ne-am dori să ținem cei mai valoroși jucători, dar dacă nu mai discutăm de faliment sau alte situații financiare care ar pune în pericol viitorul clubului, se datorează și nouă, celor care muncim și încercăm să găsim soluții cât mai bune, să avem și o echipă bună, care a câștigat ultimele meciuri cu 3-0 în campionat și, din păcate, a fost cât pe ce să se califice în grupele unei competiții europene. 

Spun din păcate pentru că nu ne-am calificat. În sezonul precedent am terminat pe locul doi chiar dacă am făcut multe transferuri. Până nu însănătoșim clubul din punct de vedere financiar, este greu să-l înălțăm așa cum ne-am fi dorit.

Cupa și campionatul, să creștem jucătorii care sperăm că vor ajunge să evolueze și ei la un campionat mult mai important”, a spus Cristi Balaj, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel