Echipa nationala Investiția care-și merită banii la CFR Cluj. Fotbalistul are o prestație excelentă

Data publicării:
Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a vândut mulți jucători în vara acestui an, dar a achiziționat și jucători de excepție.



În perioada de transferuri din vară, CFR Cluj l-a adus pe atacantul Louis Munteanu de la clubul italian Fiorentina, în schimbul a 2,3 milioane de euro, iar transferul pare să fie o investiție foarte bună, evoluția jucătorului 22 de ani fiind excelentă.

Munteanu a înscris nu mai puțin de cinci goluri în opt meciuri jucate, dar fotbalistul nu are prestații bune doar la echipa de club. Louis a reușit primul hat-trick al carierei în meciul Muntenegru - România (2-6), din preliminariile pentru Campionatul European de fotbal 2025.

„Tricolorii” au reușit să obțină a patra prezență consecutivă la un turneu final la Under-21, după ce înaintea ultimelor două meciuri se aflau pe locul al treilea în grupa preliminară.

România a câștigat grupa, cu 22 de puncte, urmată de Finlanda, 20 puncte, Elveția, 18 puncte, Albania, 16 puncte, Muntenegru, 7 puncte, Armenia, 2 puncte.

Louis Munteanu merită banii dați de CFR Cluj

„Am arătat ca o echipă organizată. O echipă care a stat foarte bine în teren. Am câștigat mijlocul terenului pentru că acolo elvețienii încercau tot timpul să creeze superioritate. În plus, contraatacurile au fost letale. Am văzut iarăși un Louis Munteanu excepțional.

Este atacantul care face demarcările cel mai bine din campionatul românesc. Tot timpul atacă spațiul, așa a ieșit și primul gol. Jucătorul turc pentru mine este o mare surpriză. Vă spun sincer că nu știam de el”, a declarat Dan Alexa, potrivit Prosport.

Actualul jucător al ardelenilor are o cotă de piață de 1,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.

Cristi Balaj a avut cuvinte de laudă la adresa lui Munteanu

Și președintele clubului ardelean a avut numai declarații pozitive despre jucătorul Louis Munteanu, spunând că nu a fost surprins, totuși, de evoluția fotbalistului.

„A avut o prestație la națională care ne dă speranțe. Nouă și celor care iubim naționala sau ambele naționale pentru că sunt convins că e în vizorul echipei mari. E un jucător de calitate, a avut un hat-trick în primul meci jucat și în meciul cu Elveția a fost coautor sau prezent la toate cele trei goluri înscrise.

Și execuția de la primul gol, când a trimis acel assist, o pasă la întâlnire, s-a informat prima dată și a vrut să ajungă mingea la Stoica, care a venit foarte bine, iar golul 2 a fost magistral. O combinație între Tavi Popescu, Munteanu, Grameni și Stoica.

A fost un gol care ne dă speranțe și privim cu încredere. Fotbalul românesc are și viitor nu doar prezent. Ne bucurăm că e jucătorul nostru. Nu ne-a surprins. Mi-a plăcut sacrificiul. A avut alunecări, deposedări. A demonstrat că e un jucător complet și avem speranțe din acest punct de vedere”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel