Handbal Incredibil, dar adevărat! Clubul norvegian de handbal Vipers Kristiansand a intrat în faliment

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După anunțul făcut în urmă cu o săptămână, în care clubul de handbal feminin solicita tuturor spirijinul pentru continuarea activității, reprezentanții au anunțat oficial falimentul echipei.



Vipers Kristiansanda anunțat falimentul clubului

Clubul norvegian de handbal feminin Vipers Kristiansand a câștigat Liga Campionilor de trei ori la rând în perioada 2021-2023. Chiar dacă la începutul săptămânii trecute oficialii echipei nordice au anunțat că este nevoie urgent de 25 de milioane de coroane norvegiene (peste 2,1 milioane de euro) pentru a se salva de la faliment, toate demersurile întreprinse până acum nu au fost suficiente. Astfel, norvegienii nu mai au decât să își declare falimentul.

„Cu inima grea trebuie să vă informăm că reprezentanții conducerii clubului Våg Håndballklubb și Vipers Topphåndball AS au ajuns la concluzia că nu mai există nicio posibilitate pentru continuarea activității. În ciuda eforturilor intense pentru a găsi soluții, din păcate, nu am reușit să asigurăm un viitor financiar sustenabil pentru club.

Ne pare profund de rău că ne aflăm acum la această răscruce de drumuri și înțelegem că această decizie afectează mulți oameni – atât membri, angajați, voluntari, jucători, parteneri, cât și, mai ales, pe fanii care ne-au fost alături atât în momentele bune, cât și în cele dificile.

Dorim să profităm de această ocazie pentru a vă mulțumi pentru sprijinul de neprețuit și angajamentul pe care l-ați arătat”, a transmis clubul de handbal norvegian, pe rețelele sociale.

Ultima victorie a celor de la Vipers Kristiansand a fost obținută pe 19 octombrie, norvegiencele reușind să câștige cu 32-23 în fața celor de la Buducnost, într-un meci din a șasea etapă a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Ultima partidă în care Vipers a întâlnit o echipă din țara noastră s-a încheiat cu o remiză, scor 30-30 cu Rapid București, în etapa a doua a Ligii Campionilor.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Handbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel