UEFA Europa League Incredibil! Corvinul nu e favorită la casele de pariuri cu Paksi, deşi a câştigat cu 4-0 în tur

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Corvinul Hunedoara o înfruntă pe Paksi FC în cea de-a doua manşă a primului tur preliminar al EUROPA LEAGUE. În tur, hunedorenii s-au impus în deplasare cu un neverosimil 4-0. 



În ciuda victoriei din primul meci, Corvinul Hunedoara nu este favorită la casele de pariuri pentru manşa retur. La Betano, Corvinul Hunedoara are o cotă de 3,35 la victorie, în timp ce Paksi FC are o cotă de 2,07 la victorie. 

La Unibet, cota Corvinului este de 3,20 la victorie, în timp ce Paksi are o cotă de 2,05, iar la Superbet Corvinul are o cotă de 3,30 la victorie. Fortuna şi Casa Pariurilor îi dau Corvinului 3,10 cotă la victorie, în timp ce pentru Paksi a fost alocată o cotă de 2,08. 

Florin Maxim a prefaţat returul dintre Corvinul şi Paksi. "Le-am zis jucătorilor să nu îi fure tribuna"

Florin Maxim, antrenorul celor de la Corvinul Hunedoara, îşi avertizează jucătorii să trateze cu seriozitate meciul retur cu Paksi şi spune că prima manşă a fost câştigată datorită detaliilor care au făcut diferenţa. 

"Va fi cu totul alt meci. Aşa cum ştim, am reuşit să câştigăm în meciul din deplasare, din Ungaria, la un scor bun pentru noi, dar noi ştim că ne va aştepta cu totul alt meci mâine seară. Băieţii au înţeles că meciul a stat pe muchie de cuţit. Detaliile au făcut diferenţa. Uitându-ne la toate golurile, am fost cumva mai în joc decât echipa adversă, şi asta a făcut probabil să câştigăm noi. 

La faza premergătoare golului de 2-0, înainte de pauză, au avut o acţiune periculoasă, am reuşit noi să îndepărtăm mingea, şi apoi am intrat noi cu 2-0 la pauză. Apoi, au fost câteva lovituri libere, am fost presaţi în careul nostru. Golul 3 a venit după o degajare a lui Ubbink, o recuperare a lui Roger. Golul 4 a venit la fel, în urma unei faze fixe. Deci meciul a fost câştigat cu 4-0, dar detaliile au făcut diferenţa. Şi cred că băieţii sunt conştienţi de asta", a declarat Florin Maxim. 

"N-am avut timp să ne bucurăm, pentru că e o dublă manşă şi ştim că trebuie tranşat şi acest meci. Ne vom bucura după aceea. În aceste meciuri de calificare, e importantă calificarea pentru noi. Vom avea un stadion plin alături de noi, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Le-am zis jucătorilor să nu îi fure tribuna. Suporterii vor fi alături de noi, dar jucătorii trebuie să înţeleagă că avem de câştigat o dublă, nu e loc de orgolii (n.r. cu referire la declaraţiile naţionaliste făcute de jucătorii maghiari). Suporterii vin alături de noi, au venit şi în Liga 3, în Liga 2, la meciurile de acasă, la finala Cupei, în Supercupă, chiar şi în Ungaria", a mai declarat Florin Maxim. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel