UEFA Europa League Începe duelul dintre FCSB și Lask Linz! Cum arată echipele de start

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB înfruntă echipa austriacă Lask Linz în play-off-ul Europa League, prima manșă fiind programată astăzi, la Linz, începând cu ora 20:00.



Meciul din prima manșă a play-off-ului Europa League se desfășoară în Austria, pe Raiffeisen Arena, începând cu ora 20:00.

Echipe de start

LASK Linz: Lawal - Bagarde, Ziereis, Smolcic, Bella - Harvath, V. Berisha - Usor, Zulj, Taoui - Ljubicic

Rezerve: Siebenhandl, Galvez, Talovierov, Renner, Jerome Boateng, Jovicic, Pintor, Tavares, Stojkovic, Tibidi, Safin

Antrenor: Thomas Darazs

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Miculescu - D. Popa

Rezerve: Vlad, Panțîru, Tănase, Popescu, Kiki, Ștefănescu, Lixandru, Antwi, Chiricheș, Pandele, Pantea, Alhassan

Antrenor: Elias Charalambous

Elias Charalambous a declarat, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei, că detaliile calificării se vor tranșa la București, în meciul de retur.

Charalambous: „Astfel de meciuri nu pot fi decise după o singură manșă”

„În aceste faze ale competiției, știm că o să întâlnim cluburi mari. Știm că va trebui să suferim și să dăm 100% pentru a obține un rezultat care să ne ajute la returul de peste o săptămână. 

În această etapă a competiției, diferențele dintre echipe sunt mici. Calificarea, de săptămâna viitoare, se va decide la meciul ce se desfășoară la București. Știm că va fi greu, dar suntem aici să luptăm și să dăm tot ce avem mai bun. Cu siguranță, obiectivul nostru este să ne calificăm. A văzut toată lumea, mereu spun asta, ultimele meciuri, atât cele cu Maccabi (Tel Aviv), cât și cu Sparta (Praga), jocul a fost echilibrat. Am o presimțire că va fi așa și la meciul următor.

Sunt fericit să înfrunt o echipă care are calitate individuală, dar cred foarte mult în jucătorii mei. Avem și noi o echipă foarte bună. Meciul va fi decis de unele detalii.

Jucătorii mei trebuie să lucreze la nivel mental în mod individual. Noi încercăm să ajutăm jucătorii cât putem. Florin Tănase este un jucător cu multă experiență, cu multă calitate. Am spus și săptămâna trecută că nu este pregătit 100% încă, dar el progresează zi de zi. Mă bucur că îl avem în lot și sunt 100% sigur că ne va ajuta.

Sunt sigur că mâine va fi o atmosferă frumoasă în tribune, o atmosferă pe care nu o întâmpini mereu. Va fi foarte bine pentru jucători, cred că stadionul va fi plin. Nu știu exact câți suporteri vom avea mâine, însă știm că avem susținători peste tot. Am văzut asta și în Ungaria, și în Cehia. Suntem un club mare, avem fani în mai multe țări, așa că sper ca mâine să îi facem fericiți.

(n.r.) Întrebat ce șanse sunt ca FCSB să tranșeze calificarea din tur) Nu există așa ceva. Am mai spus-o și în alte rânduri: astfel de meciuri nu pot fi decise după o singură manșă, indiferent de rezultatul de mâine. Calificarea se va decide la București”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă din Austria.

Meciul retur va avea loc la București, joi, 29 august, începând cu ora 21:30. Rămâne de văzut dacă al doilea duel cu austriecii se va desfășura pe stadionul „Steaua”, după ultima decizie a celor de la FCSB de a evolua pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel