Superliga Romaniei Înaintea meciului Rapid - Oțelul, Marius Șumudică se pronunță în cazul Dorinel Munteanu - David Maftei

Data publicării:
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Antrenorul Rapidului și-a expus punctul de vedere în privința controversei apărute în jurul lui Dorinel Munteanu.



Tehnicianul dunărenilor a avut o ieșire nervoasă la adresa fundașului dreapta David Maftei în remiza cu Dinamo, scor 1-1, de la Galați. Acesta l-a tras pe fotbalist de guler pentru a-l face atent, după ce elevul său părea că îi ignoră indicațiile. După meci, s-a creat o controversă care a împărțit lumea fotbalului în două tabere: cei care l-au criticat pe antrenor, respectiv cei care l-au susținut pe acesta.

Se pare că Marius Șumudică se poziționează la mijloc, nefiind nici unul dintre cei care îl blamează pe tehnicianul oțelar, dar nici susținătorul acestuia. Antrenorul giuleștenilor crede că fiecare lider de vestiar are modalități diferite de a se impune în fața jucătorilor.

Șumudică nu-l pune la zid pe Dorinel Munteanu: „El știe cel mai bine cum s-a comportat”

„Nu e problema mea, nu mă interesează cum se manifestă un antrenor. Eu n-am avut gesturi de genul acesta și sper să nu am. Fiecare antrenor… E un tip coleric el, fiecare își manifestă nemulțumirea. Eu sunt tipul care suferă foarte mult la rezultatele negative și încerc să țin în mine, să nu ajung la agresiune, dacă faci asta, pierzi vestiarul.

La Rapid ai jucători cu personalitate… Nu poți să faci asta. Dorinel e un coleg, un antrenor bun, fost mare fotbalist. Eu sunt altfel, am felul meu de a fi, sunt ca o carte deschisă, sunt mai open-minded (n.r. - deschis la minte), le dau foarte mult din dorința mea, din bunătatea mea.

Încerc să îi oblig pe jucători prin faptul că sunt foarte deschis în relația cu ei. Îl respect pe Dorinel, fost mare fotbalist, el știe cel mai bine cum s-a comportat”, a spus Marius Șumudică, în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre Rapid și Oțelul Galați.

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu vrea să fie respectat de suporterii Rapidului. Oțelul Galați revine în Giulești

FC Rapid primește vizita Oțelului Galați sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 21:30, într-un meci care contează pentru a XI-a etapă a Superligii.

Oțelul Galați se află pe locul 2, cu 17 puncte, la cinci puncte față de „U” Cluj, respectiv la alte cinci puncte față de Rapid, care se clasează pe al 8-lea loc în Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel