Echipa nationala Impresarul Florin Manea negociază cu echipele din Premier League pentru transferul lui Radu Drăguşin. "Nu cred că îl prind Europenele la Genoa"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a anunţat că fundaşul român se va transfera pe bani mulţi, posibil chiar înainte de EURO 2024. 



"Știu și cei de la Genoa lucrul acesta. Dacă va continua așa, nu cred că îl prind nici Europenele. Râdeam cu fratele meu. I-am zis că o să stau la Europene cu telefonul în mână să aștept oferte. Și el cică: 'Nu, nu cred că le prinzi'.

Cred că are dreptate. Eu sunt la Londra de ceva timp și am întâlniri aproape săptămânale cu echipe importante. Suntem din ce în ce mai aproape. Am vorbit cu Newcastle, cu Arsenal, cu Tottenham. Sunt echipe care întreabă.

Vreau să spun că 100% până în vara viitoare Radu va juca la un club nu puternic, foarte puternic! La primele 10 din lume. El își dorește în Premier League, dar să știți că Milan îl place foarte mult. Am vorbit cu cei de acolo. Ei trebuie să se înțeleagă mai întâi cu Genoa.

Pretențiile lor sunt foarte mari. Noi avem pe masă o ofertă de prelungire a contractului. Ne-am înțeles, dar am zis că dacă vine un club, care, dacă ne place, vrem să plecăm și să ne lase în jurul la 30 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, potrivit Fanatik.

Înainte de meciul cu Israel, Drăguşin a spus că vrea prelungirea contractului cu Genoa 

”Sunt bine, mă simt într-o formă foarte bună. Trec printr-un moment care mă poate doar bucura. E un moment foarte important pentru noi și suntem foarte încrezători. O explozie de emoție a fost, un gol foarte important, mai ales că a fost golul victoriei. Primul gol în Serie A a fost un moment incredibil.

De la Genoa nu o să plec, suntem în discuții pentru un nou contract, dar aceste lucruri sunt secundare. Contează să avem rezultate și să avem un campionat cât mai ușor. Este un sentiment foarte plăcut. Înseamnă că munca ta este apreciată și de restul. Focusul meu este să mă dezvolt și să evoluez cât mai bine.

Perioada de la Juventus a fost fundamentală pentru mine. Acolo am făcut primii pași în fotbalul mare. Să stai printre campionii pe care Juventus îi avea la momentul respectiv a fost un plus pentru mine. A ajutat și faptul că am fost printre Bonucci și Chiellini, lucrul acesta mi-a oferit foarte multe”, a spus Radu Drăgușin în exclusivitate pentru Digi Sport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala
Tagurile articolului: florin manea fotbal radu dragusin transfer




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel