Superliga Romaniei Impresarul Bogdan Apostu spune că ar trebui să primească 7% din transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid. "Contraexemplu este Radu Drăguşin"

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid se face, pentru 800.000 euro. Madrilenii îi plătesc jucătorului clauza de reziliere a contractului cu Rapid Bucureşti. Impresarul Bogdan Apostu spune că şi lui i se cuvine o parte din această sumă. 



"Aceasta va fi o postare atipică, în care vreau să scot in evidență si partea mai întunecată a acestei meserii. Uneori, meseria de agent implică atât momente de succes, cât și provocări, iar recunoașterea eforturilor depuse nu este întotdeauna garantată. Eu sunt pregatit să înfrunt cu demnitate şi astfel de momente.

Viaţa de impresar nu este doar despre bani mulţi şi poveşti cu milioane, uneori este şi despre dezamăgiri crunte. Mai mult decât atât, este o clauză inserată DE MINE şi negociată cu Victor Angelescu şi Daniel Niculae, cu Horaţiu la telefon, pe speaker, 7% ptr mine din suma de transfer, trecuţi în contractul jucătorului, urmând ca eu să îi emit lui factură în acest sens.

Sunt curios dacă această clauză va fi respectată de Horaţiu. Ca să ajungi la etajul 5, trebuie să treci pe la etajele 1,2,3 si 4. Iar atunci când discutăm despre recunoştinţă, de cele mai multe ori, ea nu există. Văd tot felul de impresari care îşi arogă merite şi mint cu neruşinare, impresari moldoveni sau români.

"Dacă eu nu eram, el nu exista în fotbal"

Incredibil… Horaţiu este jucătorul despre care pot afirma cu tărie faptul că, dacă eu nu eram, el nu exista în fotbal, astăzi! L-am transferat cam peste tot până acum mai degrabă în baza relaţiilor mele şi mai puţin datorită cifrelor lui, aşa cum se întâmplă acum. O poveste mai puţin ştiută este chiar de la Rapid, când, la o lună după ce semnase, m-a sunat că vrea să reziliem contractul, pentru că nu juca!

Atunci, la fel ca şi în multe alte cazuri (cam la fiecare echipă) l-am sunat pe Victor şi am stabilit să mai rămână, dupa care l-am convins pe Horaţiu să stea şi să lupte ptr postul său! Când l-am dus la UTA şi l-am înștiințat, imi aduc aminte discuţia: Horaţiu, fă-ţi bagajele, mergem la UTA! Horaţiu: La liga 1??? Evident, dacă UTA este în liga 1 (nu-i venea să creadă că nu îl voia nimeni la liga 2, iar eu îl duceam direct la liga 1).

Astăzi, este portarul echipei naţionale (exclusiv pe meritul lui) nu mai departe de acum 1 an şi jumâtate, când mă pregăteam să o îngrop pe mama, eu am găsit 30 min să discut cu antrenorul echipei naţionale, la rugăminţile lui Horaţiu, să repete testul Covid ptr a putea fi prezent la acţiunea echipei, atunci când încă nu debutase la prima reprezentativă. Şi multe alte discuţii interminabile, cam la fiecare echipă pe unde a fost.

Mai mult, eu l-am luat pe fratele lui la Corvinul şi mai apoi, la Chiajna (exclusiv în baza relaţiei mele cu Horaţiu) direct de la juniorii unei echipe din Cluj, fără ca el să se fi antrenat vreodată cu seniorii până atunci! Recunoştinţă?

Nah. Postarea asta nu înseamnă neapărat frustrare, poate mai degrabă dezamăgire. Şi confirmarea faptului că oricât de mult ai face ptr un jucător, recunoştinţă nu există! Eu nu am nevoie de nimic, vreau doar ca lumea să ştie adevărul. Iar adevărul nu este mereu cel pe care îl vedeti în ziare. Acolo se vinde povestea, nu şi realitatea!

"Contraexemplul pentru Horaţiu este Radu Drăguşin"

Las mai jos câteva poze relevante, de la prezentările la toate echipele de până acum. Un contraexemplu ptr Horaţiu este chiar Radu Drăguşin, pe care îl felicit ptr caracterul de care a dat dovadă, ştiind să îşi respecte agentul şi omul care l-a ajutat până la un punct. Să fii un jucător mare implica şi această parte caracterială. Bafta la Atleti, Horaţiu!

Undeva, în sufletul tău, să nu uiţi să îmi spui acel mare MULŢUMESC! Nu trebuie s-o faci public, e suficient să fii sincer cu tine.

P.S. “Aici e vorba de onoare, de coloană vertebrală, nu de parale!”", a scris Bogdan Apostu pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel