Echipa nationala Imagini emoționante cu familiile „tricolorilor”, înainte de meciul contra Slovaciei. Cum au fost surprinși jucătorii naționalei

Data publicării:

Jucătorii formației „tricolore” au avut parte de momente relaxante alături de familii, înainte de a se reîntoarce la antrenamentele dinaintea meciului decisiv de la EURO 2024.



„Tricolorii” își revăd familiile, în Germania

Duminică, în cantonamentul de la Würzburg, Germania, jucătorii echipei naționale de fotbal a României au petrecut câteva ore alături de cei dragi, înainte de meciul decisiv cu Slovacia.

România va întâlni Slovacia miercuri, 26 iunie, în a treia rundă a Campionatului European de fotbal. „Tricolorii” se vor duela, pentru a accede în optimile de finală de la EURO 2024, cu slovacii, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, începând cu ora 19:00.

Înainte de partida mult așteptată, jucătorii conduși de Edward Iordănescu au primit „undă verde” pentru a se întâlni cu familiile lor, oficialii FRF oferind publicității imagini emoționante cu aceștia.

„După aproape o lună de cantonament intens, jucătorii au avut ocazia să își reîntâlnească familiile și să petreacă câteva ore prețioase alături de cei dragi.

Selecționerul Edward Iordănescu a decis să le ofere tricolorilor această ocazie specială. Familiile jucătorilor au sosit în cantonament pentru patru ore, timp în care soțiile, prietenele, copiii și părinții acestora au avut prilejul să discute cu ei, să-i îmbrățișeze și să-i încurajeze.

Această întâlnire a fost planificată încă dinainte ca echipa națională să ajungă în Germania. Momentele petrecute de tricolori alături de cei dragi au fost neprețuite, emoțiile fiind vizibile pe chipurile tuturor celor prezenți. Lacrimi de bucurie, îmbrățișări strânse și zâmbete largi au caracterizat această după-amiază deosebită.

Reîntâlnirea cu familiile a fost o gură de aer proaspăt pentru jucători, o pauză binevenită în timpul acestui cantonament lung. Tricolorii au reușit să își reîncarce bateriile și să se pregătească pentru provocările ce urmează, având în suflet bucuria și suportul celor dragi.”, au scris oficialii FRF.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel