Tenis Ilie Năstase l-a atacat pe Patrick Mouratoglou în cazul lui Halep. "I-a dat şi a recunoscut prea târziu"

Data publicării:
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Ilie Năstase, primul număr 1 mondial ATP, crede în continuare că Patrick Mouratoglou e vinovat de toată situaţia prin care trece Simona Halep. 



”Trebuia să recunoască Patrick Mouratoglou, a recunoscut prea târziu. El i-a dat și a recunoscut prea târziu, după ce a fost suspendată.

Procesul s-a prelungit atât de mult, e aproape un an și jumătate.  Ce știți dumneavoastră, asta știu și eu. (n.r. Convingerea dumneavoastră este că ea e vinovată). Nu, până nu e judecată și nu i se spune ce s-a întâmplat, nu e vinovată ea, e vinovat cine i-a dat.

Ea a luat de la cineva, nu a luat după capul ei, așa, cineva i-a dat. Nu avea nevoie, în primul rând, pentru că era în primul tur, nu era în finală”, a spus Ilie Năstase, pentru Playsport.

Simona Halep va juca la Sports Festival, dar Năstase nu vede cu ochi buni decizia 

”Ar trebui să vă interesați dumneavoastră dacă are voie să joace. După mine, ea nu ar trebui să riște așa ceva.

E riscant, poți să îi enervezi pe cei de la Laussane. Nu cred că cei de la Lausanne preferă să vadă jucătorii jucând până nu se dă o decizie", a mai spus fostul tenismen. 

"Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aştept să mă reîntorc şi să joc acolo, alături de Andre Agassi şi Steffi Graf", a declarat Simona Halep, conform sursei citate.

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep şi Pavel, este o premieră globală.

"Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu ne vom întâlni la Cluj şi o să fie o zi minunată. Abia aştept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie, am jucat împreună de şapte ori, l-am învins o dată. Sunt nişte oameni nemaipomeniţi. Ne vedem acolo", a afirmat Andrei Pavel.

Simona Halep a mai jucat la Sports Festival în cadrul a două evenimente speciale, primul în 2019, alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini şi al doilea în 2022 la meciul de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, la care a mai participat şi Robert Lindstedt şi Marius Copil.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Tenis





DC Media Group Audience
pixel