Superliga Romaniei Ianis Stoica de la FC Hermannstadt a refuzat o ofertă care îi putea aduce venituri de trei ori mai mult

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul sibienilor, Ianis Stoica, a dezvăluit că a primit o ofertă din afara țării în cursul acestei veri, dar a decis să rămână la FC Hermannstadt.



Ianis Stoica: „Sper să evoluez și mai bine și să prind un transfer în Vest, nu în Bulgaria”

„Am avut o ofertă în această vară, de la CSKA Sofia, dar n-am vrut să plec. N-am vrut să plec pentru că mi se pare campionatul sub cel al României, chiar dacă aș fi câștigat triplu acolo. Am considerat că este mai bine să rămân la Sibiu. Sper să evoluez și mai bine și să prind un transfer în Vest, nu în Bulgaria”, a dezvăluit Ianis Stoica după meciul cu UTA Arad.

Ianis Stoica (21 de ani) se află la al doilea sezon la FC Hermannstadt, pentru care a marcat de șapte ori, oferind și două pase decisive. El este format la academia „roș-albaștrilor”, fiind împrumutat de mai multe ori la diverse echipe din România.

În iarna anului 2024, Ianis Stoica a ajuns liber de contract la echipa condusă de Marius Măldărășanu.

Antrenorul echipei FC Hermannstadt a declarat, după meci, că jucătorii săi meritau să obțină victoria în partida din deplasare cu cei de la UTA Arad, încheiată cu o remiză în fața elevilor lui Mircea Rednic, scor 1-1. Totuși, sibienii se bucură de o pantă ascendentă în Superliga, lucru care îi conferă încredere tehnicianului.

Marius Măldărășanu: „Ne încurajează jocul, iar pentru mine asta contează enorm”

„Simt frustrare, simt frustrare. În prima repriză avut bara aia, am avut și noi o bară. După a doua repriză, cred că meritam să câștigăm. E frustrant să primești gol după un corner. Asta e situația. Ne încurajează jocul, iar pentru mine asta contează enorm.

Mentalul este afectat când iei un gol, simți în teren când meriți mai mult, că ai fost mai bun în multe momente din joc.

Poate sunt subiectiv, dar cred că meritam mai mult în seara aceasta. Plusul a fost de la Galați, de acolo am simțit un reviriment, chiar dacă acolo am pierdut. Eu îmi doresc să jucăm bine, așa, nu avem cum să nu adunăm puncte”, a declarat Marius Măldărășanu, după remiza cu UTA Arad.

Golurile partidei de luni seară au fost înscrise de Aurelian Chitu (FC Hermannstadt, min. 64) și Joao Pedro (UTA Arad, penalty, min. 74). Meciul din a noua etapă a Superligii s-a desfășurat pe Arena „Francisc Neuman” din Arad.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel