Fotbal international Ianis Hagi mai primeşte o şansă la Rangers. Antrenorul Philippe Clement îl aşteaptă la antrenamente

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ianis Hagi primeşte o veste bună, la doar câteva zile după nuntă. Glasgow Rangers a decis să îi mai acorde o şansă. 



"Mulți dintre fani ar putea fi iertați dacă au uitat că Ianis Hagi încă este jucătorul ui Rangers. Fiul legendarului jucător de la Barcelona sau Real Madrid și-a reprezentat țara la Campionatul European din Germania, iar fanii și-au amintit că el mai are contract cu gruparea de pe Ibrox până în 2026.

Fără îndoială, ultimii doi ani din cariera lui Ianis Hagi n-au mers conform planului. El este primul care ar trebui să recunoască asta. Chiar și așa, el a impresionat în sferturile EURO 2024, contra Olandei.

Felul în care Ianis a reușit să se redreseze, să revină și să-și intre în formă vorbește de la sine despre cât de puternic este mental, despre caracterul său și dorința de a îmbrăca din nou tricoul lui Rangers. 

Philippe Clement s-a gândit să-l readucă pe Ianis Hagi în ianuarie 2024, dar nu a fost cazul, în cele din urmă. Hagi va reveni la Rangers în câteva săptămâni, după ce a jucat pe cea mai mare scenă în această vară.

Va fi interesant de văzut care va decide Clement că este cel mai bun pas pe care trebuie să-l facă Ianis Hagi: să fie parte din echipa lui Rangers sau să fie din nou împrumutat, în străinătate. Cealaltă opțiune ar fi să încaseze niște bani de pe urma unui jucător a cărui cotă a crescut după evoluțiile de la EURO.", scrie Glasgow World.

Ianis Hagi a jucat 99 de meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 16 goluri şi a oferit 21 de pase decisive. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel