Fotbal international Ianis Hagi, exclus şi de la echipa a doua a lui Glasgow Rangers

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Ianis Hagi a jucat pentru naţionala României în meciurile din Liga Naţiunilor cu Lituania şi Kosovo, iar împotriva Lituaniei a obţinut şi o lovitură de la 11 metri, însă situaţia la echipa de club pare din ce în ce mai nefastă pentru fotbalist. 



După ce antrenorul lui Glasgow Rangers, Philippe Clement, a decis la începutul sezonului că nu se va baza pe fotbalistul român, Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului şi pentru ultimul meci al echipei a doua. 

”În timp ce fanii Rangers vor fi bucuroși să-l vadă pe Clinton Nsiala mai expus la prima echipă, a existat un absent notabil din echipă.

Situația mijlocașului internațional român Ianis Hagi continuă să-i lase mască pe fani, după ce mijlocașul de 25 de ani nu a reușit să negocieze o plecare în vară.

Încă în echipa României, Hagi a fost implicat în echipa B a Rangers în acest sezon, dar nu a fost inclus în echipa de start sau printre rezerve în meciul cu Fraserburgh. 

Cu Hagi insistând că el este gata să contribuie la Rangers, absența va ridica sprâncene cu discuții în curs de desfășurare în spatele scenei. Philippe Clement a fost îndemnat să-l recheme pe Ianis Hagi la prima echipă, iar situația este un mister continuu”, au notat cei de la rangersnews.uk.

Ianis Hagi a anunţat că nu vrea să plece de la Rangers 

În ceea ce privește poziția la echipa de club, unde nu prinde echipa, Ianis Hagi a precizat că este jucătorul grupării scoțiene Rangers și că își dorește să evolueze în continuare în străinătate, în ciuda ofertelor venite din Superliga României.

"Eu sunt jucătorul lui Rangers, iubesc clubul. Am mai spus-o, s-a vorbit foarte mult pe seama mea, eu am spus în două mesaje foarte clare. Eu vreau doar să joc fotbal și nu cred că am dezamăgit niciun antrenor care a avut încredere în mine.

Așa cum a fost și în situația lui nea' Mircea Lucescu, care a avut încredere în mine. Le mulțumesc celor din țară, cluburilor din țară care au vorbit foarte frumos despre mine, dar lupta mea este afară”, a mai spus Hagi.

Philippe Clement nu se răzgândeşte. Ianis Hagi nu revine la prima echipă 

”Am spus-o deja cu precedentele ocazii. Situația nu s-a schimbat. Nu e doar decizia mea în acest sens. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor.

Văd posibilă o schimbare pe viitor? Nu. Tocmai am spus că situația nu s-a schimbat, așa că n-avem de ce să mai vorbim despre asta”, a declarat Philippe Clement, citat de Football Scotland.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel