Echipa nationala Ianis Hagi, declarații înainte de debutul ca titular la EURO 2024

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a declarat că obiectivul naționalei României este victoria în fața Slovaciei, astăzi, în meciul decisiv pentru optimile de finală la EURO 2024.



Echipa națională a României joacă astăzi meciul decisiv pentru calificarea în optimile competiției EURO 2024. „Tricolorii” evoluează în fața slovacilor, pe stadionul Deutsche Bank Park din Frankfurt, începând cu ora 19:00.

Ianis Hagi, pregătit să joace cu tricoul cu numărul 10

Jucătorul de 25 de ani își face debutul ca titular în formația „tricoloră”, la EURO 2024. Mijlocașul român s-a declarat „pregătit pentru acest moment”.

„Fanii au venit să ne susțină, îmi doresc să îi facem fericiți în această seară. Vrem să câștigăm partida, apoi vedem la final pe loc suntem. Dar obiectivul nostru e să câștigăm partida.

Se pot întâmpla multe chestiuni, dar noi avem încredere în noi și sperăm să fim fericiți la finalul serii. Mă simt pregătit pentru acest moment. Cu siguranță vom sărbători la finalul meciului”, a declarat Ianis Hagi, la Pro TV, înainte de meciul Slovacia - România.

Coman: „ Nu ne gândim la nimic decât la victorie în această seară”

Și Florinel Coman a declarat că echipa națională a României este pregătită pentru a ieși victorioasă în ultimul meci din grupa E, la EURO 2024.

„(n.r. Ce sentiment te încearcă? Va fi un stadion plin de tricouri galbene?) Da, e clar că ne-au încurajat foarte mult, am văzut aceste imagini cu fanii care au venit în număr extrem de mare și la acest meci cum au făcut-o pe parcursul acestui EURO.

Țin doar să spun că vrem să-i facem fericți în această seară. Toată săptămâna am lucrat la mental, am vorbit între noi, am făcut ședințe. Plecăm doar cu un singur gând în cap și acela de a ieși victorioși. Nu ne gândim la nimic decât la victorie în această seară.”, a spus Florinel Coman.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel