Fotbal Ianis Hagi a ratat un penalty pentru Alaves. Execuție lamentabilă 

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Ianis Hagi a ratat un penalty pentru Alaves, în meciul disputat sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la Almeria. 



În meciul de duminică din etapa a XII-a din La Liga, mijlocaşul român Ianis Hagi a avut o experiență amară, ratând un penalty în timpul partidei pe care echipa sa, Deportivo Alaves, a câştigat-o în cele din urmă cu scorul de 1-0 pe teren propriu în faţa echipei Almeria.

În minutul 45+1, Ianis Hagi a avut o ocazie importantă să deschidă scorul, dar a trimis mingea peste poartă în momentul executării penalty-ului. Cu toate acestea, internaţionalul român a fost în teren până în minutul 68 al meciului.

Trebuie menționat că în etapa anterioară, Ianis Hagi a avut o contribuție semnificativă, oferind o pasă decisivă în partida împotriva lui Atletico Madrid, în care echipa sa a fost învinsă cu scorul de 2-1.

Într-o notă mai pozitivă, Ianis Hagi a înregistrat primul job notabil în Cupa Spaniei, marcând joi primele sale două goluri pentru Alaves. Echipa sa a surclasat formaţia de liga a şaptea, Deportivo Murcia, cu un scor uimitor de 10-0 într-un meci din turul al doilea al competiției.

Unicul gol al partidei de duminică a fost marcat de Aleksandar Sedlar în minutul 79, asigurând victoria lui Alaves. Cu acest rezultat, echipa bască a acumulat 12 puncte și ocupă poziția a 14-a în clasament, în timp ce Almeria se află într-o poziție dificilă, fără victorii și cu doar 3 puncte, pe ultimul loc în clasament, cunoscut ca lanterna roşie.



Rezultate Spania, la Liga, etapa a XII-a


vineri
Las Palmas - Atletico Madrid 2-1
Au marcat: Rodriguez (51), Ramirez (75), respectiv Morata (83)

sâmbătă
Osasuna - Girona 2-4
Au marcat: Budimir (25, 55), respectiv Martin (16), Dovbik (71), Ţigankov (80), Aleix Garcia (90)

Betis Sevilla - Mallorca 2-0
Au marcat: Willian Jose (7), Ayoze Perez (65)
Cartonaş roşu: Mascarell (Mallorca, 45)

Celta Vigo - Sevilla FC 1-1
Au marcat: Starfelt (22), respectiv En-Nesyri (84)
Cartonaş roşu: Tapia (Celta, 65)

Real Sociedad - FC Barcelona 0-1
A marcat: Araujo (90+4)

duminică
Alaves - Almeria 1-0
A marcat: Sedlar (79)
Penalty ratat: (Alaves, 45+1)

Duminică mai au loc meciurile Valencia - Granada, Villarreal - Athletic Bilbao şi Real Madrid - Rayo Vallecano. Luni se joacă partida Getafe - Cadiz.

Pe prima poziţie a clasamentului este revelaţia Girona, 31 de puncte (12 jocuri), urmată de Real Madrid, 28 p (11 j), FC Barcelona, 27 p (12 j) Atletico Madrid, 25 p (11 j), Betis Sevilla 20 p (11 j), Real Sociedad, 19 p (11 j) etc.

dcsport Team | Categorie: Fotbal
Tagurile articolului: alaves fotbal ianis hagi




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel