Fotbal international Ianis Dobrescu, un nou puşti român de mare viitor. Florin Manea l-a dus la AS Roma. "Nu ştii dacă e dreptaci sau stângaci"

Data publicării:
Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Impresarul Florin Manea spune că a descoperit un nou jucător de mare talent şi îl numeşte "un nou Radu Drăguşin". 



"Un nou Radu Drăgușin. Un copil tânăr, un atacant. Ianis Dobrescu. E un atacant de mare valoare. Am fost cu el la Roma, le-a plăcut mult celor de acolo.

Cred că va rămâne acolo, la AS Roma. În mare parte cred că da, ne înțelegem cu ei. Cei de acolo mi-au transmis că l-au plăcut foarte mult. E atacant de careu.

Seamănă cu Mutu ca stil, dar are stângul mai bun. Nu știi dacă e stângaci sau dreptaci. Au rămas uimiți și cei de la Roma. L-au întrebat care e piciorul de bază și a zis ‘oricare’.

E vorba de Ianis Dobrescu. Un copil de la Deva. La Roma sau la Genoa îl duc. Suntem între ei. Avem o invitație de la Juventus să meargă să îl vadă și cei de acolo.

E un atacant foarte bun. Foarte bun. În ultima vreme mi s-au întâmplat niște lucruri care m-au dat înapoi la chestia asta și de-aia nu vreau să vorbesc deocamdată. Să-l lăsăm să demonstreze.

Are potențial mare de tot. I-am zis și în glumă, și în serios lui Radu că poate să îl depășească. Dar este important ca cei care sunt în jurul lui, părinții, familia, să înțeleagă, să facă drumul lui Radu.

Dacă cei de lângă el înțeleg că trebuie să facă drumul lui Radu, s-ar putea să ajungă fotbalist. Dar s-ar putea să nu. Deci câteodată, din dragoste, omori pe cineva. Dragostea părinților poate să-i facă rău sau poate să-i facă bine", a declarat Florin Manea pentru Fanatik

Florin Manea îl vede pe Drăguşin la Real Madrid 

”E finalul unei munci de 15-16 ani. Până acum, cel mai mare a fost Raț la West Ham. Mă uitam la o poză de când am pornit împreună la Juve, mă uitam cât de slăbuț era. Suntem doar la începutul drumului, vrem să ajungă la cele mai bune cluburi din lume.

Am fost aproape, Bayern este printre cele mai mari cluburi, dar visul lui este Real sau Barcelona. Dacă avea 23-24 de ani și o experiență mai mare, poate ar fi decis să meargă la Bayern, dar am luat în considerare și vârsta, și competiția, am luat în considerare multe lucruri. În trei-patru ani îl văd la Real Madrid”, a spus Florin Manea la emisiunea Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel