Superliga Romaniei Horia Ivanovici l-a întrebat direct pe Marian Iancu. "Aveţi sau aţi avut ceva vreodată cu dl Şucu?". Greşeala făcută de patronul Rapidului, în opinia lui Iancu

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marian Iancu a avut o nouă intervenţie la Fanatik, în emisiunea lui Horia Ivanovici. Moderatorul l-a întrebat direct pe fostul finanţator al lui Poli Timişoara dacă are ceva împotriva lui Dan Şucu. 



"Eu îi critic pe cei de la Rapid nu dorind răul, ci dorind binele. Îi aplaud pentru faptul că se uită către copii, că investesc în aşa zisa academie. Am făcut şi eu asta, am avut 400 de copii, am scos 3 generaţii de jucători", a declarat Marian Iancu, moment în care a intervenit Horia Ivanovici. 

"Dar vreau să vă întreb, că sunt curios. Vreodată aţi avut ceva sau aveţi ceva personal cu domnul Şucu? Că asta tot aud. Că aveţi ceva personal, că vreţi la Rapid, că vreţi să îi luaţi locul. V-aţi intersectat pe business sau ceva?", a întrebat moderatorul

"Niciodată, Doamne fereşte. Nici nu îl cunosc. Dar prima declaraţie a mea, pe care mi-o menţin, este că dacă nu exista Dan Şucu, el trebuia inventat. Angelescu nu are puterea să ducă un asemenea club, cu asemenea istorie. Problema mea nu e asta. E că el nu ştie fotbal, iar ceilalţi, care ar trebui să îl ajute... Ori nu pleacă el urechea. Că nu înţeleg. Stadionul e fantastic, suporterii sunt fantastici, jucătorii joacă la capacitate maximă în Giuleşti. Nu ştiu la bani, aici am oarecare probleme. Au încasat 12-13 milioane în ultimul an. Unde sunt? Hai să fim serioşi. Am fost ca ei. Vrăjeli de-astea cu banii, că am băgat milioane... unde sunt? Dacă bagi 2 lei şi vrei să ai rezultate de 10... ", a replicat Marian Iancu. 

Unde a greşit Dan Şucu, în opinia lui Marian Iancu 

"Ca să demonstrez că nu am nimic cu Şucu, uite. Dacă el ieşea şi spunea 'nu avem obiectiv, suntem la 1 an şi ceva de când am venit, la doi ani de la revenirea în Liga 1, construim, construim', nu m-aţi fi auzit niciodată vorbind. Dar dacă anul trecut ai schimbat de 4-5 ori obiectivul ca să nu te faci de râs, anul ăsta deja ai ratat 50% din obiectiv şi eşti pe cale să îl ratezi şi pe al doilea... Trebuie să ai 18-20 de jucători la nivel egal de calitate, de valoare, ca să te poţi duce să ieşi public şi să spui că ai obiectiv locurile 1-3, participare în cupele europene. Ori nu aveai decât vreo 6 jucători, dintre care unul a plecat, vreo doi s-au accidentat. Te aştepţi la accidentări. Eu l-am avut pe Goga, care şi-a rupt tibia şi peroneul, dar aveam alţi 3-4 în locul lor. Nu poţi sta în Rrahmani şi să îl pierzi pe Dugandzic, că nu puteai să îl ţii. Dă-i bani şi lasă-l să plece în vară", a mai spus Marian Iancu.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel