Superliga Romaniei Horaţiu Moldovan va fi adus ca titular la Betis Sevilla, scrie presa spaniolă. Rui Silva va fi scos din echipă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Portarul lui Rapid Bucureşti, Horaţiu Moldovan, ar putea să se transfere la Betis Sevilla, care îl vrea ca titular, scrie presa spaniolă. 



"Una dintre primele mutări pe care Betis le va face în această perioadă de transferuri este aducerea unui portar care să îi ia locul lui Rui Silva. De ceva timp, portarul portughez a intrat în dizgraţie din cauza performanţelor slabe, dar ar putea fi vândut şi pentru că are încă o valoare bună. Claudio Bravo, portarul de rezervă, a anunţat că se va retrage la finalul acestui sezon. 

Unul dintre primele nume vehiculate pentru a-i lua locul lui Rui Silva a fost Alvaro Valles, care arată un nivel foarte bun la Las Palmas. Dar portarul de 26 de ani vrea să îşi reînnoiască contractul cu echipa din Insulele Canare. 

Astfel, Betis se reorientează spre Horaţiu Moldovan, portarul titular al naţionalei României. În vârstă de 25 de ani, Moldovan joacă pentru Rapid Bucureşti din 2021 şi şi-a câştigat postul de titular încă de când a ajuns la giuleşteni. Asta arată că se poate adapta extrem de rapid la un club nou. 

Deşi este evaluat la 2,5 milioane de euro, portarul are o clauză de doar 800.000 de euro, extrem de bună pentru alb-verzi", scriu cei de la elgoldigital.com

Cristiano Bergodi spune că e pregătit pentru o eventuală plecare a lui Moldovan 

"Nu mă tem că va pleca Horațiu Moldovan. Am vorbit. Vom vedea ce se întâmplă. Nu e o problemă mare acum. Vom vedea peste câteva zile. Sunt idei, dar nu se poate spune cine sunt.

Are toată carieră în față, e portar de națională, e foarte important pentru cariera lui să ajungă într-un campionat puternic.”, a declarat Bergodi la finalul cantonamentului din Antalya.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel