Echipa nationala Horaţiu Moldovan, dorit de echipa la care joacă şi Andrei Raţiu în Spania

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Andrei Raţiu şi Horaţiu Moldovan ar putea fi colegi şi la echipa de club, nu doar la echipa naţională. 



Rayo Vallecano caută înlocuitor pentru Dimitrievski, iar favorit este Horaţiu Moldovan, portarul de rezervă al lui Atletico Madrid. Acesta a spus că nu vrea să fie doar rezervă la Atletico Madrid şi că nici nu a venit în capitala Spaniei pentru a fi turist. Horaţiu Moldovan a venit la Atletico Madrid în ianuarie, de la FC Rapid, pentru suma de 800.000 euro. 

"Deşi Getafe şi Valladolid s-au interesat şi ele de Moldovan, putem confirma că cea mai interesată echipă şi singura care se află în negocieri pentru portarul român este Rayo Vallecano. Dintre toate echipele interesate, Rayo îi oferă un loc de titular fără să fie nevoit să părăsească capitala Spaniei. 

Odată ce portarul îşi va da OK-ul, conducerea lui Rayo va contacta clubul Atletico Madrid pentru a discuta despre împrumutul lui Moldovan şi a stabili toate detaliile. Un transfer definitiv nu este o prioritate pentru Rayo, dar nu este nici exclus", au transmis spaniolii de la Todos Fichajes

David Soria i-ar putea locul lui Moldovan la Atletico 

Horaţiu Moldovan a spus că îşi doreşte jocuri şi că se gândeşte la plecarea de la Atletico Madrid. Madrilenii se gândesc acum să îl cumpere pe David Soria, de la Getafe. 

"Se apropie prima ședință de pregătire pentru sezonul 2024/2025 la Atletico, iar Diego Simeone spera să aibă o imagine mai clară, în acest moment, asupra 'revoluției' pe care Atletico Madrid a anunțat-o la finalul sezonului trecut. Până acum, au fost confirmate oficial 3 plecări: Memphis Depay, Gabriel Paulista și Mario Hermoso. Nicio noutate în lot, în afara jucătorilor care vor reveni după împrumuturi (Giuliano Simeone, Samu Omorodion, Carlos Martin, Javi Galan, etc.). Până pe 7 iulie, Atletico Madrid nu a anunțat oficial niciun transfer.

Achizițiile erau așteptate, în special în linia ofensivă. Atletico are multe discuții, unele dintre ele avansate, însă niciuna finalizată. Serhou Guirassy, ​​Alexander Sørloth și Artem Dovbyk sunt principalele 3 ținte pentru Atletico Madrid. Mat Wieffer e mai aproape de Brighton, Youssouf Fofan depășește bugetul. O situație bizară este cea a lui Dani Ceballos, de la Real Madrid. Ar fi un transfer ciudat, dacă s-ar realiza. Julian Alvarez este un vis imposibil, doar dacă argentinianul nu își va forța plecarea de la Manchester City.

Mai este și situația portarilor. Dacă o ofertă importantă va veni pe adrresa lui Jan Oblak, ea va fi analizată. Dacă aceasta se va materializa, Giorgi Mamardashvili (Valencia , 23 de ani) este principala țintă, doar că prețul său a crescut considerabil după evoluțiile de la EURO 2024. Al doilea portar, Horațiu Moldovan, a spus clar că are nevoie de jocuri și că vrea să plece. Atletico trebuie să-i găsească și lui înlocuitor. David Soria (Getafe, 31 de ani) este principalul candidat.", notează Mundo Deportivo.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel