Superliga Romaniei Horaţiu Moldovan, din ce în ce mai aproape de Betis. Spaniolii plătesc clauza, Rapid deja caută un nou titular

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Betis Sevilla va plăti clauza de reziliere a lui Horaţiu Moldovan, în valoare de 800.000 euro. Giuleştenii deja au început să caute un nou titular, mai ales că pe 19 ianuarie se reia campionatul. 



Conform surselor citate de Prosport, Horaţiu Moldovan urmează să facă vizita medicală şi apoi să semneze cu ocupanta locului 7 din La Liga. 

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al Rapidului, susţine că nu ştie nimic de acest transfer. 

”Noi nu suntem în contact cu Betis Sevilla sau cu alt club. Nu am primit încă nicio ofertă oficială pentru Horațiu Moldovan. Dacă ei discută între ei, cu impresarii, cu fotbalistul, nu ştim noi. La ora asta, Rapid nu a primit nimic”, a spus Victor Angelescu, potrivit sursei citate.

Silviu Lung jr, de la Poli Iaşi, favorit să îi ia locul lui Moldovan 

În locul lui Horaţiu Moldovan, Rapid ar vrea să îl transfere pe Silviu Lung Jr, portarul lui Poli Iaşi, iar goalkeeper-ul ar vrea şi el să vină în Giuleşti. Conform surselor digisport.ro, pe lista Rapidului ar fi Roland Niczuly, de la Sepsi Sf. Gheorghe. Laszlo Dioszegi anunţă, însă, că nu îl vinde pe Niczuly. 

”Nu, nu e transferabil (n.r.-Niczuly). Nu e niciun un jucător transferabil. Mai avem nevoie de doi jucători, nu vindem nimic”, a spus Dioszegi despre Niczuly.

Nici Silviu Lung nu e uşor de luat, spune Florin Prunea, fost conducător al echipei din Copou. 

”Drăghia nu este un portar de obiectiv major, cum vrea Rapid. Are mulți ani acolo, e rapidist, asta contează mult, dar dacă va pleca Horațiu Moldovan cu siguranță își vor lua un portar.

Au tatonat o pistă, dar pare imposibilă, cel puțin pe piața internă.

Cei de la Rapid îl vor pe Silviu Lung jr, de la Iași. Dar cei de acolo nu-i dau drumul, pentru că el face jumătate din echipă acolo. Indiferent de ofertă, nu-l va vinde Poli”, a spus Prunea.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel