Superliga Romaniei Helmut Duckadam știe cine îi poate lua locul lui Darius Olaru, dacă părăsește FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

În urma prestațiilor bune la FCSB, căpitanul „roș-albaștrilor” este protagonistul mai multor zvonuri privind un transfer de la campioana României.



Chiar dacă FCSB a părăsit competiția Ligii Campionilor după ce a fost învinsă de cehii de la Sparta Praga, scor general 3-4, în turul al treilea preliminar, unii jucători „roș-albaștri” au fost remarcați.

Duckadam: „Următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Șut”

Fostul portar Helmut Duckadam a discutat despre un potențial transfer al lui Darius Olaru, spunând că fotbalistul, chiar dacă reprezintă un pilon important al echipei, poate fi înlocuit rapid de către un coleg de-ai săi.

De asemenea, Duckadam crede că mutarea lui Florinel Coman în această vară la Al Gharafa a adus o schimbare importantă în componența formației.

Așadar, Adrian Șut îl poate înlocui pe căpitanul FCSB-ului, crede fostul portar român: „(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este și pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Și Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB. Cu siguranță, pentru a câștiga campionatul, va fi foarte greu. Nu știu dacă poate mai mult. Vom vedea.

De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naționala pentru că așa putea să ajungă la un fotbal mare. Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Șut. Joacă de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a spus Helmut Duckadam, potrivit OrangeSport.

CITEȘTE ȘI Jucătorul de la FCSB care i-a plăcut lui Ciprian Marica, dar nu și lui Marius Șumudică

Mihai Stoica îi răspunde dur lui Dan Petrescu: „Taci din gură, că vorbești prostii!”

De ce nu a venit Louis Munteanu la FCSB? Gigi Becali a explicat motivul transferului la CFR Cluj

Marius Șumudică are altă părere: „Șut e într-un declin total”

„Olaru este peste campionatul nostru, dar în afara de el…Dar nu-l ia nimeni din primele 4-5 echipe din Turcia. El se exprimă în cadrul unei echipe care nu-l ajută foarte mult. Nu ai cum să ajungi în Champions League cu mijlocașii Șut și Lixandru. Șut e într-un declin total. M-au întrebat cei de la Trabzonspor acum un an de el.

Ce se întâmplă la FCSB în repriza a doua…au intrat Edjouma și Alhassan, jucători de forță. FCSB nu are forță la mijlocul terenului. Nu poți să te bați să câștigi duelurile. Sparta Praga a predat o lecție de fotbal, ce a jucat acest danez în prima repriză, 3-4-3. Noi n-am avut Șut pe spațiul porții în prima repriză. 

În a doua, s-au retras la confortul rezultatului. Aveau trei fundași centrali care știau jocul și acel vârf care i-a dominat pe Ngezana și Dawa.

Eu n-am văzut la Șut sau la Lixandru să dea o pasă filtrantă…noi îl omorâm pe ștefănescu, dar el e izolat în bandă, ce să facă acolo. Mereu făceau 2 contra 1. Crețu e un băiat bun, l-am avut la Chiajna, dar nu poți să joci la 34-35 de ani. Nu e fundaș de Champions League. Să ajungi în play-off cu Crețu, Șut și Lixandru…au o limită, nu pot trece peste asta”, a declarat Marius Șumudică la Fanatik Superliga.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel