Fotbal international Harry Kane, 17 goluri în 11 etape de Bundesliga. Victorie pentru Bayern Munchen

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Harry Kane, atacantul lui Bayern Munchen, a reuşit al 17-lea gol în doar 11 etape în prima ligă a Germaniei. 



Atacantul englez Harry Kane a reuşit o dublă pentru Bayern Munchen în partida câştigată de echipa sa pe teren propriu, cu scorul de 4-2, în faţa formaţiei FC Heidenheim, sâmbătă, în etapa a 11-a a campionatului de fotbal al Germaniei.

Bayern a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Kane în minutele 14 şi 44, însă Heidenheim a restabilit egalitatea într-un interval de doar 150 de secunde, în repriza a doua, graţie reuşitelor lui Tim Kleindienst (67) şi Jan Niklas Beste (70).

Bavarezii au revenit însă şi au mai punctat de două ori în finalul jocului, prin Raphael Guerreiro (72) şi Eric Maxim Choupo-Moting (85).

Harry Kane, căpitanul selecţionatei Angliei, a ajuns cu această ocazie la un total de 17 goluri în 11 meciuri, stabilind un nou record în Bundesliga. El l-a depăşit pe polonezul Robert Lewandowski, care marcat 16 goluri pentru Bayern în primele 11 etape ale sezonului 2019-2020.

În urma acestui succes, Bayern Munchen a urcat provizoriu pe prima poziţie a clasamentului, depăşind-o cu un punct pe Bayer Leverkusen, care va primi duminică vizita formaţiei Union Berlin.

În spatele lui Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen, VfB Stuttgart a profitat de revenirea atacantului său central Serhou Guirassy pentru a se impune în partida de pe teren propriu cu Borussia Dortmund (scor 2-1) şi a-şi consolida locul al treilea în liga germană.

Guirassy, care a ratat din cauza unei accidentări ultimele două meciuri ale echipei sale (ambele pierdute de şvabi), a înscris golul victoriei în urma unui penalty transformat în minutul 85, ajungând la un total de 15 reuşite de la debutul sezonului, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel