Fotbal international Hagi, întrebat dacă turcii de la Galatasaray au fost nedrepți cu Moruțan și Cicâldău. Ce a răspuns "Regele"

Data publicării:
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

În 2021, Olimpiu Moruțan (24 de ani) și Alexandru Cicâldău (25 de ani) au fost transferați la Galatasaray, dar performanțele lor nu au fost impresionante, ceea ce i-a determinat să fie împrumutați încă din sezonul anterior.



Întrebat despre situația celor doi jucători de la Galatasaray, Gică Hagi a afirmat pentru presa turcă că, atât Olimpiu Moruțan, cât și Alexandru Cicâldău, sunt fotbaliști talentați.

Cu toate acestea, el crede că doar membrii clubului au informațiile necesare pentru a înțelege de ce aceștia nu au avut succes în Turcia.

„Eu nu pot să evaluez din România ceea ce se întâmplă în Turcia, chiar dacă mă uit la fotbal. Sunt multe necunoscute, pe care eu nu am de unde să le știu.

Mai mult de atât nu pot să spun. Aceste lucruri mă depășesc. Amândoi sunt băieți foarte buni, talentați. Au caracter și sperăm să joace bine și pentru echipa României, pentru că avem nevoie", a declarat Gică Hagi.

dcsport Team | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: cicaldau galatasaray gica hagi morutan




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel