Superliga Romaniei Grameni, dorit de o deţinătoare de Liga Campionilor. "Dacă spun ţara, spun şi clubul. Nu ne înţelegem cu Gică Hagi"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Constantin "Dina" Grameni ar putea pleca de la Farul Constanţa în această vară. 



Impresarul Florin Manea spune că mijlocaşul poreclit "noul Boloni" este dorit de o echipă care are în palmares Liga Campionilor, însă Gică Hagi se opune transferului momentan. 

”Am o ofertă foarte bună pentru Grameni. Momentan nu ne înțelegem cu Gică Hagi… E de la un club deținător de Champions League.

Dacă-ți spun campionatul, îți zic și clubul, gata. Nu pot să spun! Dar e club deținător de Champions League. Mai așteptați un pic. Dacă iese, aflați. Dacă nu, vin și spun că l-am ratat”, a transmis Florin Manea, potrivit playsport.ro.

Grameni a fost parte din lotul lărgit al României pentru EURO 2024. 

"Să ajungi la naţională cred că e visul oricărui copil când se apucă de fotbal. E un lucru care nu mă aşteptam să vină atât de repede, dar asta mă motivează să dau totul, să muncesc mai mult. Este o confirmare a faptului că munca dă roade. Nici nu conştientizam ce s-a întâmplat atunci când am fost anunţat. Sunt fericit că s-a întâmplat aşa. Eu îmi doresc să debutez la echipa naţională cât mai repede posibil şi voi da totul.  "Cea mai fericită zi din viaţa mea a fost anul trecut când am câştigat titlul cu Farul Constanţa şi apoi când am fost selecţionat la echipa naţională. Mai ales că vine în preajma unui Campionat European. E ceva măreţ şi era ceva nesperat. Şi e o oportunitate foarte mare, sper să mă ridic la nivelul acestei şanse", a afirmat Grameni într-un interviu pentru pagina de YouTube a FRF.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel