Superliga Romaniei Gol anulat cu VAR după ce jocul se reluase, la UTA - Rapid. Paul Iacob, semnal de alarmă. "A fost foarte cald, am jucat cât ne-au ţinut bateriile"

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

UTA şi Rapid au remizat în prima etapă a Ligii 1, însă arădenii puteau pleca cu toate cele trei puncte din acest meci. 



După ce Braun a deschis scorul pentru Rapid şi giuleştenii au intrat la pauză cu avantaj minim, scor 1-0, Câmpanu a egalat la jumătatea reprizei a doua. Omondi a înscris pentru 2-1 în minutul 87 şi, deşi golul a fost validat iniţial iar jocul a fost reluat, VAR a intervenit la câteva minute după.

Arbitrul Sebastian Colţescu a fost chemat la monitor şi i s-a arătat că, anterior golului, a fost fault în atac. Astfel, reuşita a fost anulată, la două minute după ce fusese validată, iar jocul fusese reluat. 

Acesta a fost primul meci al lui Neil Lennon la FC Rapid. 

"A fost foarte greu. În a doua repriză am picat puţin fizic şi nu ne-a mai ieşit jocul atât de bine. Cei de la UTA au venit peste noi. Ne bucurăm că s-a terminat egal până la urmă. Am văzut reluarea la VAR şi a fost într-adevăr fault, nu cred că e vreun dubiu. Nu ştiu cum au jucat cei de la Sepsi la ora 17:00, pentru că a fost foarte cald aici şi a fost foarte, foarte greu. Au apărut greşelile. Pe final, mulţi am avut crampe şi s-a cunoscut. Până la urmă, este un punct de plecare, este primul meci şi trebuie să construim de aici încolo. 

Am avut mai multă agresivitate în acest sistem nou, dar numai cât ne-au ţinut bateriile. Sistemul ne place, ne ajută, cred că ne potrivim pe acest sistem şi încercăm să dăm totul la fiecare meci. Dar cu o asemenea căldură e destul de greu", a declarat Paul Iacob la finalul partidei. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel