Superliga Romaniei Gloria Buzău anunță achiziția a încă trei jucători!

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Abia promovată în Superliga României, echipa de fotbal Gloria Buzău își consolidează lotul cu încă trei fotbaliști.



FC Gloria Buzău prezintă noile achiziții

Clubul de fotbal Gloria Buzău își întărește lotul pentru actualul sezon al Superligii, prin cooptarea a trei noi jucători. Alexandru Stan, Mihai Alexandru Ișfan și Ion Gheorghe vor îmbrăca tricoul „roș-albastru”, cel puțin până în anul 2025.

„Internaționalul român, Alexandru Stan, întărește astfel compartimentul 'underilor' al Gloriei Buzău. Născut pe 25 septembrie 2005, Alexandru vine de la Rapid București, însă în returul sezonului trecut a fost împrumutat la CS Mioveni pentru care a bifat 9 prezențe, 8 ca titular integralist, 2 goluri marcate.

În vârstă de 24 de ani, Alexandru Ișfan vine de la Universitatea Craiova via Petrolul Ploiești. Argeșeanul a evoluat în Superligă la FC Argeș, Universitatea Craiova și Petrolul, unde a strâns peste 100 de prezențe.

Mijlocașul ofensiv, Ion Gheorghe, a bifat sezonul trecut 38 de meciuri atât pentru Sepsi Sf. Gheorghe, cât și pentru polonezii de la Stal Mielec, acolo unde a fost împrumutat de la începutul acestui an.

Mult succes la Gloria Buzău!”, a fost comunicatul oficial al buzoienilor.

Până în acest moment, Gloria Buzău a înregistrat o remiză, 0-0 cu Petrolul Ploiești, și o înfrângere, scor 1-2 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

În cea de-a treia etapă, buzoienii vor evolua în deplasare, contra celor de la Poli Iași. Meciul din Copou este programat sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 19:00.

Andrei Prepeliță, reacție după golul anulat cu Sepsi OSK

În meciul din a doua etapă, Gloria Buzău a reușit egalarea în prelungirile partidei, dar oficialii VAR au dictat ofsaid, astfel că scorul final a rămas la 2-1 pentru covăsneni.

După meci, antrenorul buzoienilor a hotărât să nu critice decizia arbitrilor, spunând că elevii săi vin, totuși, din al doilea eșalon de fotbal, astfel că nu au experiența Superligii. Totodată, Prepeliță a mai declarat că s-a bucurat de atitudinea jucătorilor pe care îi conduce, din a doua repriză a meciului.

„Echipa era căzută după golul doi. Sunt câțiva jucători care încă nu au o mentalitate de învingători, vin de la Liga 2, trebuie să își crească nivelul. În a doua repriză, am arătat altfel, am fost mult mai direcți, am dus mingea mai repede la poartă. Băieții care au intrat au făcut-o foarte bine.

Am pus presiune pe adversar. Ne-am creat câteva ocazii bune. Am marcat, iar la ultima fază puteam chiar egala, dar am înțeles că a fost ofsaid.

Știam că sunt o echipă bună, i-am urmărit, știam ce ne așteaptă. Le-am spus băieților că Sepsi e una dintre echipele puternice ale campionatului. Am început fricoși, iar la 2-0, nemaiavând ce să piardă, au dat mult mai mult. E o lecție!

Trebuie să tratăm toate meciurile așa cum am făcut în a doua repriză, să ne batem pentru fiecare minge, să fim agresivi, pentru că nu avem nimic de pierdut.

Lotul este complet, probabil se vor mai întâmpla mâine niște mutări. În principiu, lotul este complet. Trebuie să aducem jucătorii care au venit mai târziu la un nivel bun. Sunt doi jucători care nu pot face parte din lot din cauza acestor probleme. Sper să ne putem baza pe toți băieții”, a spus Andrei Prepeliță la finalul meciului.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel