Cupa României Giovanni Constantino, prima victorie pe banca lui FC U Craiova. Rezultat final în Cupa României

Data publicării:
foto Facebook FC U Craiova
foto Facebook FC U Craiova

FC U Craiova a câştigat meciul cu SCM Zalău, din Liga a III-a, în Cupa României. 



FC U Craiova a învins formaţia de liga a treia SCM Zalău cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri, în deplasare, într-un meci din Grupa C a Cupei României la fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de fundaşul Andrea Padula (23). Italianul a marcat primul său gol pentru echipa din Bănie.

Aceasta este, totodată, prima victorie cu antrenorul italian Giovanni Costantino pe banca tehnică.

Marţi seara, în alt meci din grupă, Oţelul Galaţi a remizat cu FCSB (1-1). Ultimul meci al etapei se va juca între FC Bihor şi Dinamo Bucureşti, vineri, la Oradea. Oţelul, FCSB şi FC U Craiova au câte patru puncte.

SCM Zalău - FC U Craiova 1948 0-1 (0-1), Stadion Municipal - Zalău

A marcat: Andrea Padula (23).

Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara); arbitri asistenţi: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare), Cosmin Bojan (Târgu Mureş); al patrulea oficial: Dragoş Nicolae Lunca (Cluj-Napoca)

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Cristian China (Baia Mare) - FRF, scrie Agerpres. 

Narcis Răducan a calculat câţi bani bagă Adrian Mititelu anual la FC U Craiova 

”Echipa joacă un fotbal frumos, Nu întâmplător are 17 goluri marcate acasă. Are jucători foarte tehnici care extrem de rapid reușesc să depășească liniile adverse. Adică este plăcută ochiului. Problema este că, într-un alt mod, este cam același diagnostic ca la vecina de oraș (n.r. Universitatea Craiova).

De multe ori, când poți aprecia doar valoarea individuală a jucătorilor sau anumite aspecte din joc, dar nu vezi echilibrul din atac și apărare, o anumită strategie în funcție de scor și de adversar, arată că antrenorul nu-și aduce aportul foarte mult la munca echipei. 

Ei nu vor retrograda pentru că joacă frumos și au valoare, dar nu vor atinge niciodată un obiectiv serios în stilul ăsta. Și, în final, eu nu știu cât de mult îi va conveni lui Adrian Mititelu să dea bani pentru că așa cum sunt cheltuielile în momentul ăsta, eu sunt convins că duce bani foarte mulți de acasă în fiecare an și nu știu dacă o să-i convină a la long să se întâmple treaba asta.

Trebuie să se stabilizeze cumva toată treaba asta pentru că este de apreciat că bagă foarte mulți bani, dar nu cred că e în regulă să vină cu așa mulți bani. Până unde te duci? Eu sunt convins că vine cu două, trei milioane de euro”, a explicat Narcis Răducan.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel