Echipa nationala Giovanni Becali, în calitate de suporter al echipei naționale, la Köln: „Văd mai mulți români decât belgieni”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională a României va întâlni selecționata Belgiei astăzi, 22 iunie, de la ora 22:00.



Echipa națională a României a reușit să învingă formația ucraineană în meciul de debut la EURO 2024, scor 3-0. Prestația „tricolorilor” a declanșat un val de apreciere din partea suporterilor români, aflați în toate colțurile lumii.

Înaintea primei partide a României din cadrul Campionatului European de fotbal din Germania, puțini susținători prevedeau succesul jucătorilor români în fața Ucrainei. Printre aceștia, și Ioan Becali, care a recunoscut că rezultatul cu elevii lui Rebrov a fost unul neașteptat.

Giovanni Becali: „Am fost foarte pesimist”

„Sper să avem posibilitatea să ne calificăm în optimi. Asta înseamnă că nu trebuie să pierdem, ca să fim calificați după două meciuri. Dacă nu se întâmplă, vom mai avea o șansă cu Slovacia.

Va fi un meci foarte greu. Noi trebuie să uităm de victoria cu Ucraina și să ne gândim la partida de azi. Dacă vom face un 80% din ce am făcut cu ucrainenii, vom avea șansa să fim calificați după două meciuri.

Nu mă așteptam niciodată să batem cu 3-0 Ucraina! Am fost foarte pesimist, cel puțin în primele 15-20 de minute. Dar cu toate întâmplările astea, România a jucat.”, a spus Ioan Becali.

„Să dea Dumnezeu să fie mulți români”

Suporterii români au făcut spectacol la München, oferind o atmosferă de vis pentru „tricolorii” aflați pe teren. Se pare că și la Köln, fanii vor fi prezenți în număr foarte mare, lucru remarcat și de Giovanni Becali: „Văd în ultimii 2-3 km de oraș mai mulți români decât belgieni. Să dea Dumnezeu să fie mulți români. În caz că ne calificăm, niște jucători vor fi interesanți pe piața transferurilor.

Nu vreau să vorbesc despre chestiile astea (n.r. despre Dennis Man că a fost remarcat de UEFA), importantă este echipa”, a mai declarat Becali, potrivit Fanatik.

Meciul din a doua rundă a Campionatului European de fotbal din Germania dintre România și Belgia se va desfășura pe stadionul Rhein Energie din Köln, sâmbătă, de la ora 22:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel