Superliga Romaniei Giovanni Becali e convins de revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Actualul jucător al echipei Damac a evoluat pentru FCSB în perioada 2013-2016.



Căpitanul echipei naționale a declarat că formația din Superliga la care ar reveni după experiența din Arabia Saudită ar fi, fără îndoială, FCSB.

Stanciu a fost membru al echipei „roș-albastre” în perioada 2013-2016, iar finanțatorul Gigi Becali nu are nicio ezitare în privința revenirii sale la echipă.

Nicolae Stanciu (31 de ani) evoluează la echipa Damac, având contract până în vara anului viitor. După ce a jucat pentru FCSB, Stanciu a fost vândut la Anderlecht în schimbul sumei de 10 milioane de euro.

„Nu are o înălțime de nu știu cât, nu are niște pulpe de nu știu ce, dar are o inimă de leu și cunoaște jocul, se bate corp la corp cu urangutani”

Giovanni Becali este, și el, convins că revenirea lui Stanciu la FCSB este posibilă. Ba mai mult, acesta a declarat că o asemenea mutare ar fi benefică pentru echipă, mai ales că determinarea pe care o prezintă Stanciu în joc reprezintă unul dintre atuurile sale.

„De ce nu? Stanciu este un jucător care, în campionatul nostru, poate să joace și la 35-36 de ani. Nu are o înălțime de nu știu cât, nu are niște pulpe de nu știu ce, dar are o inimă de leu.

Are inimă de leu și cunoaște jocul, se bate corp la corp cu urangutani, fundași de o alură - că te și sperii de ei”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Nicolae Stanciu ar vrea să revină la FCSB. Gigi Becali îl așteaptă cu brațele deschise

„Mă gândesc. Vom vedea ce va fi pe viitor. Nu o să rămân toată viața în Arabia. Sunt în ultimul sezon de contract și în iarnă voi intra în ultimele șase luni de contract. Vom vedea ce se întâmplă.

Cert este că nu o să rămân în campionatul de acolo până când îmi voi termina cariera. Toată lumea știe că Steaua (n.r. FCSB) este echipa mea de suflet.

E devreme să spun dacă m-aș întoarce. Dacă ar fi să mă întorc în țară și Steaua să mă dorească, ar fi prima variantă”, a spus Nicolae Stanciu, potrivit DigiSport.

„Păi Nicușor Stanciu vine din iarnă, așa am înțeles… Ca să vă spun acum, Nicușor Stanciu este al nostru. El nu are ce căuta la altă echipă în România. Cum a fost și cu Chiricheș… A greșit, dar l-am respectat, pentru că am câștigat zece milioane cu el. Am câștigat trofee.

Cu Stanciu am câștigat trofee și zece milioane. El este al nostru și oricând ușa îi este deschisă. Ce vrea el. Doar vine și spune 'Am venit acasă!'. M-ați înțeles?

Și pe Stanciu îl fac și jucător, și antrenor secund. Nu îi dau chiar orice… O să-i dau un salariu să fie mulțumit, să câștige caafară. Probabil că 30-40 de mii de euro pe lună, să fie mulțumit”, a declarat finanțatorul Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei





pixel