Liga Campionilor Gigi Becali, supărat pe Mihai Lixandru. "Am vrut să îl scot înainte de meci, dar mai erau 3 ore"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali şi-a continuat tirada după eliminarea FCSB din preliminariile Ligii Campionilor, şi l-a luat la ţintă pe mijlocaşul Mihai Lixandru. Asta pentru că, înaintea partidei, Mihai Lixandru a spus că Sparta Praga e favorită la calificare. 



"Am vrut să-l schimb pe Lixandru. Am vrut să dau telefon, dar mai erau 3 ore până la meci. Nu văzusem  conferința lui de dinainte de meci. Când am văzut, Lixandru a zis că prima șansă o au ei. Stai, bă, să intre unul mai valoros decât tine dacă tu nu ești valoros. Am vrut să-l schimb, dar am zis că se supără Pintilii și MM. Îți dai seama? Cum să spună că adversarul pe care l-ai distrus la el acasă e mai valoros decât tine? Tu îți dai seama cu ce fotbalist jucăm noi? Eu încerc sa dau război, el doarme îmbrăcat, nici nu vede discursul meu. Eu vreau să le dau curaj, ei... cum să spună asemenea prostie că sunt mai valoroși decât noi? La ei acasă i-ai distrus, n-au intrat la noi în careu.

Eu am văzut conferința cu trei ore înainte. I-am zis să nu-l mai trimită pe Lixandru la conferință. În primul rând m-a contrazis pe mine. Putea să spună că am demonstrat că suntem mai buni decât ei la ei acasă. El a zis că prima șansă o au ei. Ia stai pe bară, mă. Mai vede mărire de salariu acum? Lui Olaru îi fac, dar lui Lixandru îi mai fac? Cum să-i fac dacă zice că n-are valoare?

Lixandru o să joace cu Iașiul, Lixandru nu o să mai joace în Europa. O să mă întâlnesc cu el față în față. Ai valoare să joci în Europa? Ai sau n-ai? Dacă nu, stai pe bancă sau în tribună. N-ai cum să dai încredere tovarășilor tăi dacă le spui că ăia vin cu mitraliera și tu ai pușcă", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

FCSB a pierdut returul cu Sparta Praga, scor 2-3, şi a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor. FCSB va juca acum în playoff-ul Europa League, contra celor de la Lask Linz. 

Declaraţia lui Lixandru care l-a supărat pe Becali 

”Ne așteaptă un meci foarte, foarte dificil, în care vom avea foarte mult de muncit pentru a scoate un rezultat pozitiv. Suntem conștienți de valoarea echipei adverse, suntem conștienți de lotul pe care îl au și de experiența în cupele europene, dar, după meciul din tur, avem încredere și suntem siguri că putem trece în turul următor.

Tot ei au prima șansă din punct de vedere al lotului. Au un lot mult mai valoros și experiență în cupele europene, dar noi putem trece mai departe pentru că avem un grup foarte bun și pentru că jucăm acasă cu niște suporteri extraordinari. În urmă cu opt ani, mă uitam la meci, eram un copil care visa să ajungă aici, îl urmăream pe Pinti, atunci era jucător, golul lui Stanciu. Au fost momente frumoase pentru ei și sper să le trăim și noi mâine pe ale noastre.

Nu știu ce detaliu va face diferența, dar sunt sigur că vor pregăti meciul mult mai bine, probabil ne-au luat și pulsul. Sunt sigur că și fazele fixe vor fi foarte importante. Ei marchează multe goluri din faze fixe, știm treaba asta, ne-am pregătit și sperăm să îi blocăm. Este o echipă complexă, valoroasă și trebuie să fim atenți. Nu am exersat penalty-urile, este posibil astăzi, Mister poate să ne spună”, a spus Mihai Lixandru.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel