Superliga Romaniei Gigi Becali știe cine îl înlocuiește pe Florinel Coman la FCSB

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB a explicat ce fotbalist al formației îi va ține locul lui Florinel Coman, după anunțul transferului său.



Ștefănescu, în locul lui Coman

Marius Ștefănescu este cea mai recentă achiziție a patronului celor de la FCSB. Jucătorul a dorit foarte mult să ajungă la echipa campioană, potrivit lui Laszlo Dioszegi.

În stagiunea 2023/2024, Ștefănescu a reușit să marcheze 14 goluri și opt pase decisive în cele 45 de meciuri jucate în tricoul formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

După ce a fost anunțat transferul lui Florinel Coman de la FCSB, Gigi Becali a explicat că Ștefănescu va fi fotbalistul formației roș-albastre care îl va înlocui.

„L-am luat pe Ștefănescu, care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Coman. Ștefănescu ne va califica în Champions League.

Spuneau unii: 'Domne, cu cine concurează?!' Nu concurează, mă, cu nimeni! Ștefănescu va fi titular de drept, nu va concura cu nimeni. (n.r. – O să ajungă și la echipa națională de la FCSB) Păi îl ia imediat acum.

I-am pus 10.000.000 de euro. O să plătească clauza. 10.000.000 i-am pus clauza de reziliere. După un an de zile o să o plătească și pentru ăsta”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel