Superliga Romaniei Gigi Becali spune că Dan Şucu s-a păcălit cu toţi jucătorii luaţi de la FCSB

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, îl ironizează pe Dan Şucu, patronul Rapidului, şi spune că s-a păcălit cu toţi jucătorii luaţi de la liderul campionatului. 



”Când vei vedea vreodată un jucător că joacă la mine și eu îl dau și va funcționa în altă parte, să-mi zici ce vrei tu. Adică dacă eu îl dau, la revedere! Înțelegi? La toți jucătorii pe care eu îi dau.

Acuma când a cumpărat de la mine s-a păcălit (n.r. Dan Șucu). Și după ce s-a păcălit de două ori (n.r. cu Răzvan Oaidă și Iulian Cristea), a mai vrut să se păcălească și a treia oară (n.r. cu Damjan Djokovic)”, a spus Gigi Becali, la Fanatik

"Tata avea un prieten Andrei. Ăla avea un tată, care era de-o seamă cu tata. Și ăla i-a spus lui Andrei: ‘Băi, cu Tase să te faci tovarăș cu el, dar să nu-i vinzi, să nu-i cumperi. Dacă vei vinde la el, te va păcăli. Dacă vei cumpăra de la el, te va păcăli iar pe tine. Fă-te doar tovarăș’.

Deci cu Gigi Becali n-ai cum. Dacă vinzi sau cumperi te păcălești. Trebuie să te faci doar tovarăș ca să poți să câștigi”. Horia Ivanovici a tras repede concluzia: „Am înțeles. Deci de fapt toți cei care au luat jucătorii, inclusiv Șucu, s-au păcălit”.

Gigi Becali a început să râdă cu poftă și i-a transmis patronului Rapidului: "O să vezi. El când s-a făcut cu mine tovarăș a câștigat. Eh, acuma când a cumpărat de la mine s-a păcălit. Și după ce s-a păcălit de două ori, a mai vrut să se păcălească și a treia oară. 

Acuma vreau să-l văd și pe Șucu. Că și el a zis: Domne, ar fi un eșec pentru noi să terminăm sub FCSB. Și eu zic că ar fi un eșec pentru noi să terminăm cu 20 de puncte mai puțin decât el”.

Becali nu l-a uitat nici pe Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova 

Înainte de meciul cu FCSB, Mihai Rotaru spunea că, post pe post, oltenii sunt mai valoroşi. FCSB a câştigat, însă, cu 3-0, iar Gigi Becali i-a întors replica lui Mihai Rotaru.

"Când am văzut aia cu posturile am leșinat de râs. Vorbeam cu Mihai Stoica şi i-am zis că singurul jucător valoros de la ei, e Mitriță, care nu are cum să fie mai bun decât Coman. Și al doilea, care s-ar putea să fie mai bun decât Radunovic. Mie îmi place de Bancu, alții zic că nu. În rest nu are nimic mai bun ca noi. Singurul valoros e Mitriță, dar Coman e zece clase peste el.

El are jucători de care nu am auzit. Cum să fie mai buni ca noi? Are 5-6 jucători de care aseară am auzit prima dată. Cum să spui asta? La mine sunt trecuți prin război, prin foc. I-am topit ca argintul!. I-am dat nana, o să țină minte toată viața lui nanaul ăsta”, a mai spus patronul liderului din SuperLiga.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel