Echipa nationala Gigi Becali și-a ales „tricolorul” preferat din ultimele meciuri ale naționalei. Ce aspect fizic nu îi place, însă

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Echipa națională a României a învins Kosovo și Lituania, scor 3-0, respectiv 3-1, în primele două meciuri din Liga Națiunilor.



Gigi Becali: „Eu dacă eram la Real Madrid, Barcelona, eu îl luam”

„Ce să nu îmi placă? Au jucat după 4 zile, n-ai ce să le zici. Și cum să nu îți placă dacă au bătut 3-1. Rațiu ăla... eu dacă eram la Real Madrid, Barcelona, eu îl luam. E cel mai bun fundaș! Un fundaș nu poate să facă mai mult decât face el. Driblează, trece, aleargă, pasează”, a spus Gigi Becali despre Andrei Rațiu.

Totuși, patronului celor de la FCSB nu îi place un aspect fizic al jucătorului echipei Rayo Vallecano: culoarea părului său. Becali a spus că părul albastru îi strică acestuia toate calitățile de fotbalist.

„Dar un singur lucru să nu mai facă: să nu își mai facă capul verde. Când îl văd capul verde, îi strică toată calitatea de fotbalist, maimuțoi!

Se mai vopsesc bărbații, dar verde? Eu dacă văd păr verde și pămătuf în cap... Femeia se aranjează că așa e ea, că așa dat-o Dumnezeu, să fie frumoasă, să îl atragă pe bărbat, dar eu pentru ce să îmi pun pămătuf în cap?!”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.ro.

După cele două meciuri din Liga Națiunilor, România se clasează pe primul loc, cu șase puncte. Naționala țării noastre este urmată de Kosovo, cu trei puncte, Cipru, cu trei puncte și Lituania, cu niciun punct.

România va juca următoarele meciuri luna viitoare, pe 12 octombrie cu Cipru și pe 15 octombrie cu Lituania, ambele în deplasare.

Liga Națiunilor 2024/25 va avea efect direct și asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026.

Cele mai bune patru câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naționale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel