Superliga Romaniei Gigi Becali se bucură de nereușita aproapelui: „Vrei să mă bucur de reușita adversarilor, am ceva la cap?!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul celor de la FCSB se bucură de schimbările prin care trece echipa FC Rapid, nord-irlandezul Neil Lennon fiind înlocuit de Marius Șumudică, după doar șase etape pe banca giuleștenilor.



Gigi Becali: „Lasă, bă, fac la mișto ca să mă dea afară să-mi dea banii'

Marius Șumudică a revenit la conducerea echipei Rapid, după ce nord-irlandezul Neil Lennon s-a despărțit de formația giuleșteană după numai șase etape. Șumudică, în vârstă de 53 de ani, a revenit ca antrenor la Rapid după mai bine de 13 ani, acesta conducând echipa în sezonul 2010/2011.

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, s-a declarat bucuros că există schimbări în cadrul clubului advers. Acesta crede că Neil Lennon a așteptat să fie demis pentru a primi o sumă de bani consistentă de la oficialii giuleșteni.

„Șumudică e antrenor, cunoaște bine Rapidul, a demonstrat, a făcut și performanțe cu echipe mici. Nu-l compari pe Șumudică cu Lennon. Dar ăluia i-a convenit, eu cred că intenționat a făcut! A zis, 'Lasă, bă, fac la mișto ca să mă dea afară să-mi dea banii'. Pe urmă, s-a dus omul la bere, frumos, a luat și el 800 de mii – un milion (n.r de euro).

Mie-mi pare bine, să nu le iasă mutările niciunora! Normal că mă bucur de nereușita lui. Vrei să mă bucur de reușita adversarilor, am ceva la cap?! Doamne, ferească-ne”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Prosport.

Dan Șucu, detalii despre suma de reziliere a lui Lennon. Ce nu i-a plăcut la echipa condusă de nord-irlandez

„Îmi dați ocazia să încerc să vorbesc cu un milion de fani rapidiști, să îi rog și să sper că reușesc să deceleze între realitate și tot felul de șopârle introduse de tot felul de oameni răuvoitori la adresa Rapidului. Informația asta simpatică că suntem în situația de a plăti 1,5 milioane de euro pentru o reziliere și capacitatea cuiva de a crede o astfel de gogomănie sunt două lucruri pe care nu le pot înțelege. 

Sunt extrem de mulți oameni a căror meserie este de a destabiliza adversarii. Sunt mulți oameni care pentru asta sunt acolo, pentru asta sunt plătiți. Eu nu pot să am neapărat o discuție pe probleme tehnice, nu intenționez să o fac. Când vorbim de contracte, de modul în care structurezi prezentul și viitorul, noi nu semnăm cu vânători de rezilieri. În momentul de față, sunt la mai puțin de 10% din sumele care s-au vehiculat. Repet, nu ne împiedică pe noi un cost. Nu rezilierea era problema noastră. Problema era așteptarea de a da mai departe antrenorului numit un timp în care să își arate contribuția. 

Dar, nu am fost obișnuit și nu intenționez să mă obișnuiesc pe Giulești să văd echipa noastră că atinge mingea mai puțin decât echipa adversă. În niciun caz în momentul în care văd echipa noastră că are o posesie de sub 30% pe Giulești. Nu a fost greu din punct de vedere financiar să reziliem, a fost extrem de greu din punct de vedere sportiv”, a declarat Dan Șucu, la instalarea lui Marius Șumudică pe banca giuleșteană.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel