Superliga Romaniei Gigi Becali s-a luat de toţi jucătorii după înfrângerea cu Oţelul. Pe Compagno îl vinde, lui Rotariu îi termină contractul, antrenamentele vor avea durată fixă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali nu s-a mai abţinut deloc după ce FCSB a pierdut, scor 0-2, cu Oţelul, şi a criticat mai mulţi jucători din formaţia roş-albastră. 



Primul luat în colimator a fost Andrea Compagno. Atacantul italian ar urma să fie cedat de FCSB în pauza de iarnă, potrivit spuselor patronului. De asemenea, Dorin Rotariu a fost şi el criticat, iar Becali spune că îi va rezilia contractul. 

”Eu nici nu vreau goluri de la Compagno, vreau să țină de minge la el măcar 15 secunde, 10 secunde. Să nu dea mingea la adversar, nu vreau goluri, măcar când vine mingea la el să nu o dea la adversar. Toată ziua te arunci banga banga, cum să te arunci pe jos toată ziua, mai mare rușinea.

Nu-i problemă, mai sunt trei meciuri și nu să-l mai vedeți. Aduc atacant! Dacă aduc atacant, ce mai vrei? Când zic ceva, nu fac? Nu știu cine e", a declarat Becali la Fanatik

Ulterior, finanţatorul FCSB a anunţat că are ofertă pentru atacantul italian. 

"Am cerut un milion, ei au dat 500 de mii. Poate dau 700. Din Arabia și din Italia. Să vedem care dă banii. Oricum, nu o să-l mai vedeți. Gata, tată, pleacă! Nici pe Rotariu n-o să-l mai vedeți. Să vedem dacă ne înțelegem cu el, i-am dat 20.000 de euro pe lună, găsește-ți o echipă și pleacă! Facem circăreală la FCSB?", a declarat Gigi Becali la Digisport

"Rotariu mi-am spus, Domnule, am dat lovitura. La antrenamente, din toate pozițiile.

Când ajunge pe teren îi e frig, gata și cu el! Să-și găsească echipă și gata! Din iarnă, sau și acum dacă vrea, să fie sănătos, mai bine! Subiect închis. Închis și Compagno", a mai spus finanţatorul FCSB. 

Becali, supărat pe Octavian Popescu din cauza relaţiilor personale 

"Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin... E o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea... Nu știu, nu vreau să spun... Am fost toți tineri. 

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână». 

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva... 

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie”, a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Singurul care a scăpat de critici e Florinel Coman

Şeptarul FCSB a fost eliminat în finalul meciului cu Oţelul, iar al doilea cartonaş galben a părut luat intenţionat. Cu toate astea, finanţatorul FCSB nu l-a criticat pe acesta. 

CITEŞTE ŞI Florinel Coman l-a înjurat pe arbitrul meciului FCSB-Oţelul. Silviu Tudor Samuilă a răbufnit. "Ce e asta? Zice de familie, de toată lumea. Ăsta e un model al copiilor. E trist..."

"Nu poți să joci cu 1 contra 10. Coman contra 10. Păi n-ai cum. Nu poți să joci fotbal dacă nu te miști pe teren să primești mingea. Nu poți să joci fotbal dacă te ascunzi după adversar ca să nu primești mingea. 

N-ai cum dacă nu vrei mingea că ți-e frică. Și atunci mingea nu mai e la tine. Eh, se vor rezolva astea. N-ai de ce să fii amărât când ai cinci puncte avans", a mai spus Becali. 

În plus, finanţatorul FCSB umblă şi la antrenamente. 

"Ce cred eu că s-a întâmplat e că s-a trecut de la o oră și 45 s-a trecut iar la o oră și un sfert de antrenament. Acum am băgat iar o oră și 45 de minute. La o oră și un sfert nu merge repetiția. Nu rămâne la capul tău repetiția, rămâne în aer, că te duci la telefon.

Băiat deștept ăla de la Dinamo. Vii la antrenament să muncești, nu ești telefonist. Vii la treabă, lasă telefonul în mașină și îl iei când te duci acasă. Oamenii la strung și la fabrică au telefon? unde există așa ceva? Când ăla sapă are telefon la ureche? Lasă, bă, telefonul în mașină!

Aș vrea să fac asta, dar nu pot. Ordin se poate da la Dinamo, o echipă rănită, sunt jucători nu foarte valoroși și faci ce vrei acolo. Aici nu poți că ăștia se răzvrătesc.

Au 20-30 de mii pe lună. Cum să nu le dai la ăștia telefon? Bă, eu sunt barosan, am 30 mii pe lună, nu îmi dai telefon? Am 400.000 pe an salariul, sunt barosan, nu îmi dai mie telefon? Băi, tată, băi, fotbalul ăsta necesită sacrificii. Dacă vrei miliarde, miliarde… Păi miliarde sunt și oameni", a concluzionat Gigi Becali. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel