Superliga Romaniei Gigi Becali recunoaşte din nou că face schimbările la FCSB. Replici cu Vali Moraru: M-ai sunat să faci mişto?

Data publicării:
Captură Digisport
Captură Digisport

FCSB a remizat, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 2-2, iar patronul Gigi Becali a recunoscut din nou că el face schimbările la echipa campioană. La pauza meciului din Gruia, FCSB a schimbat 4 jucători. 



Vali Moraru l-a întrebat pe Gigi Becali câte schimbări ar fi făcut la pauză, dacă ar fi fost nelimitate, iar finanţatorul i-a răspuns acid. 

Vali Moraru: Dacă ați fi putut, câte schimbări făceați la pauză? Câte ați fi vrut să faceți?

Gigi Becali: Dumneata m-ai sunat pe mine să faci mișto sau vrei să vorbim ceva? Că nu-mi arde mie acum de miștouri. Când facem miștouri, facem.

Vali Moraru: Păi, nu era de făcut mișto. Dar, a fost o senzație că trebuiau schimbați vreo 8.

Gigi Becali: Bine, dacă voi așa ziceți. Așa o fi, dacă ziceți voi. Eu ziceam să schimb 4, deși puteam să schimb 5. Și am făcut numai 4 schimbări.

Vali Moraru: Bun, cum vi s-a părut dumneavoastră meciul?

Gigi Becali: Păi, ce să mi se pară? În prima repriză a făcut diferența Munteanu, în a doua repriză nu a fost decât o echipă pe teren. Ei nu au mai contat.

Gigi Becali scoate 4 fotbalişti din primul XI al lui FCSB

”Greșeala mea a fost cu Panțîru, pentru că vreau să-i dau încredere și am zis să joace. Băluță, n-ai cum, și-a câștigat dreptul de joc. Bîrligea apare și el, Tavi Popescu și el, că nu avem U21, cu Pantea nu prea ne descurcăm.

O să iasă David Miculescu, Popa, Baeten. Ștefănescu o să apuce și el în repriza a doua. Dacă dă gol, o să fie titular după aia", a declarat GIgi Becali la Digisport. 

De asemenea, finanţatorul FCSB a anunţat că se schimbă şi sistemul de joc. 

”La revedere cu doi închizători, s-a terminat! Am văzut eu ce înseamnă Tănase la mijlocul terenului. Tănase, Olaru și Șut (n.r.- vor juca în linia mediană). Vreau să dăm câte 4-5 goluri, să distrugem adversarul, să-l năucim”, a mai spus acesta.  

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel