Echipa nationala Gigi Becali i-a dat un sfat părintesc lui Edi Iordănescu, înaintea luării deciziei privind naționala României

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Patronul clubului de fotbal FCSB și-a dat cu părerea privind rămânerea sau nu a selecționerului Edward Iordănescu la echipa națională a României.



Patronul celor de la FCSB crede că Edward Iordănescu nu ar trebui să își prelungească înțelegerea contractuală cu Federația Română de Fotbal privind conducerea echipei naționale.

Gigi Becali: „De acum vine căderea”

„Eu dacă sunt Edi, dacă mă întreabă Edi, ‘Băi, nea Gigi, ce părere ai?’ Eu îi zic ‘Băi, Edi, pleacă’. Părintește îi spun, ca prieten. Îi dau un sfat bun. Îi zic ‘Edi, pleacă’. Păi de ce?’ ‘Păi pentru că ce ai făcut acum, acum ești pe culme. De acum vine căderea’.

De ce vine căderea? Pentru că ce a făcut, a făcut Dumnezeu. Pot ei jucătorii să facă ce vor. Nu avem! Spun unii că îl avem p-ăla, îl avem p-ăla. Pe cine avem? E unul singur, care costă 11 milioane. Să zicem că dau ăia 15 sau 13.

Nu știu cât. De Man e vorba. Și mai e Drăgușin, care costă 30 de milioane. Eu mă refer la valoare de bani. La valoare adevărată. Că își dă Stanciu viața, că are calitate, bravo lui. Dar nu poți să îl pui.”, a spus Gigi Becali.

Jucătorii olandezi „au puteri animalice”

Nu ai văzut că sunt cu un cap mai mari ca el? Nu poți să îl pui cu ei. Cât costă Stanciu acum? 5 milioane. Câți ani are? Are 32 de ani. Și costă 5 milioane. Mai zi-mi un jucător.

Păi dacă nu avem?! Cum să vrem?! Drăguș, 2 milioane. Alibec, liber. Răzvan Marin cât costă? Cum să joci cu ăia? La ăia costa doar unu 300 de milioane. P-ăla dau oamenii 300 că e olandez? Nu, dau că joacă fotbal. Au puteri animalice.

Pe ăla cu 10, cu părul împletit (n.r. – Memphis Depay), numai când îl vezi te sperii de el”, a mai declarat Becali, la Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel