Superliga Romaniei Gigi Becali: Garita nu mai vine la FCSB. La revedere!

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Arnold Garita nu mai vine la FCSB, deşi Gigi Becali recunoaşte că jucătorul semnase deja contractul. 



"I-am dat telefon impresarului lui Garita şi i-am zis gata, la revedere. Dacă eu am semnat contractul şi dădeam şi la semnătură bani, şi 20.000 pe lună, şi tot amâna, că vine azi, vine mâine... Cred că îi e frică de vizita medicală. Până atunci, contractul nu îl vedea în mână. Până nu îi văd eu genunchii, să spună doctorul cum sunt genunchii, nu vede contractul. Şi atunci tot amâna. Aşa că la revedere, nu mă mai interesează. El semnase deja. Dar doar el! Semnătura mea era ultima care trebuia. Şi cu Baeten am făcut la fel!", a declarat Gigi Becali la Prima Sport. 

Cum procedează Gigi Becali

"La mine, cu toată lumea aşa se lucrează. Contractul lui Baeten nu e dat la LPF. El e cu noi la antrenament, dar să vedem rezultatul vizitei medicale. Am semnat cu Mititelu, a venit jucătorul, a semnat jucătorul. Actele sunt încă la noi! (n.r. dacă se accidentează la antrenament) Dacă e la gleznă, e problema noastră. Că s-a accidentat la noi. Eu îmi asum responsabilitatea asta, că nu îmi bat joc de oameni. Dar dacă el, la RMN, arată că la genunchi are ceva şi se accidentează tot acolo, nu mai e problema mea. Eu iau jucătorii şi cu defecţiuni, nu e problemă. Dar scriem în contract că el îşi asumă că dacă se accidentează şi recidivează în cutare loc, atunci eu să pot să rup contractul. Dacă semnează aşa, îl iau. Dacă nu, nu! 

Cu Garita e la revedere, gata. Ce, stăm să ne jucăm? Trebuia să vină ieri, azi. Nu a venit!", a mai precizat finanţatorul. 

Ce atacant vrea Gigi Becali 

"Să vedem de acum cu atacantul ăsta de la Genoa. Ankeye. Am aflat şi eu şi am vorbit, e posibil să fie. Ne mai interesăm, o să vorbesc cu Pintilii, cu MM, cu Charalambous. Eu nu cunosc jucătorul. Dacă ei spun că e ok, atunci să vedem dacă putem lua împrumut. Am vorbit cu cineva care are intrare la Genoa. Nu luăm jucători să facem lotul mare. Luăm pentru calificări", a mai spus Becali. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel