Superliga Romaniei Gigi Becali e convins că FCSB va redeveni Steaua. Decizia instanţei care îi poate da dreptate

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, e sigur că echipa sa va recăpăta numele de Steaua. 



”Am spus în ultimul timp Steaua, pentru că oamenii și toate instituțiile trebuie să înțeleagă că nu ne batem joc de România.

Avem o echipă Steaua, care a făcut performanțele pe care le-a făcut și trebuie să revenim la normal. 

Cât de curând va ieși hotărârea de la Madrid cu marca Steaua și vom fi Steaua.

Au făcut ei opoziție, o să le respingă opoziția și după aia... Că dacă în România nu se știe cum e cu continuitatea, știu ăia din afară cum este.

Steaua București, asta va fi denumirea. Te iei după Talpan? Credeam că Guvernul va rezolva, Așa mi-a spus Ciolacu. Sunt vorbele lui. Avem obligația și datoria ca Steaua să joace în Ghencea. Dacă ai zis Steaua, rezolvă, dar văd că a uitat. E o chestiune de timp”, a spus Gigi Becali, la palat.

Finanţatorul FCSB-ului se bazează pe o posibilă victorie într-un proces pentru folosirea denumirii Steaua de la Biroul European de Proprietate Intelectuală. 

În momentul de faţă, Steaua Bucureşti este numele folosit de echipa MApN-ului din Liga II, antrenată de Daniel Opriţa. Suporterii roş-albaştri sunt şi ei divizaţi. În timp ce unii consideră că FCSB este continuatoarea Stelei Bucureşti, alţii sunt de părere că adevărata Steaua este cea din Liga II, care nu are drept de promovare din cauza formei de organizare. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





pixel