Superliga Romaniei Gigi Becali aruncă săgeți spre Marius Șumudică, înainte de duelul FCSB - Rapid

Data publicării:
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres
Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

FCSB primește vizita celor de la Rapid București, într-un duel care contează pentru a 14-a etapă a Superligii.



Gigi Becali n-a fost impresionat de scorul de 5-0 reușit de Rapid

FC Rapid a dat lovitura în Giulești, în cele din urmă, după 12 etape în care echipa nu a reușit să obțină nicio victorie pe teren propriu. Nu numai că au câștigat în meciul de „acasă”, dar elevii lui Marius Șumudică au reușit să înscrie nu mai puțin de cinci goluri în partida contra Farului Constanța.

Cu toate acestea, finanțatorul celor de la FCSB, care a reușit să învingă Dinamo cu 2-0 în derby-ul din aceeași etapă, nu s-a lăsat impresionat de rezultatul giuleștenilor, spunând că jucătorii Rapidului nu vor mai intra motivați în meciul din următoarea rundă, contra FCSB, astfel că entuziasmul rezultat în urma victoriei cu Farul se va estompa.

„Cu ce să mă impresioneze Rapid?! Dacă nu vedeam meciul, ziceam: 'Mamă, 5-0!'. Vînă s-a dat la o parte la primul gol, Nedelcu la fel, a driblat Borza cinci jucători. Golul doi la fel, a primit o pasă. Se termina dacă marca Radaslavescu la 1-0.

Ce pressing au făcut, mă?! Au fost numai cadouri, eu vreau să văd fotbal. Fotbal a jucat Dinamo! Nu m-a impresionat nimic la Rapid. I-am zis lui MM că e bine pentru noi, ei se culcă pe o ureche că au valoare, nu mai intră motivați.

...De abia așteaptă Șumudică? Șumudică s-o ia la căpățână! Valoric sunt departe cu mult față de noi, nu suportă comparație. Pe toate posturile suntem mai buni.

Cel mai bun jucător al lor nu joacă, norocul nostru. E vorba de Hromada (n.r. eliminat cu Farul).”, a declarat finanțatorul Gigi Becali, după victoria Rapidului, citat de digisport.ro.

Cum a comentat Marius Șumudică jocul elevilor săi în Giulești

Antrenorul giuleștenilor a fost reținut în entuziasm la declarațiile de după victoria cu Farul, spunând că Rapid va începe cu a doua șansă meciul din a 14-a etapă, contra FCSB.

„Felicit jucătorii, e victoria lor. Am fost agresivi, și-au dorit victoria. Sunt bucuros, dar încă nu am realizat nimic. Avem 16 puncte. Să sperăm că a fost un declic și începem să urcăm de aici. 

Nu vreau să vorbesc despre individualități, nu e normal. Am fost o echipă, a muncit toată lumea. Nu vreau să scot în evidență nicio individualitate. E victoria băieților, îi felicit. 

Sunt mândru de ei, pentru că într-un timp atât de scurt au interpretat foarte bine acest sistem, 3-4-3. E inteligența fiecărui fotbalist, e meritul lor. Mă bucur că fanii au fost bucuroși, le-am dedicat victoria asta. Când nu legi victoriile, însă, nu înseamnă nimic.

E o victorie la scor mare, dar sunt doar trei puncte. M-am bucurat alături de jucători, de fani, dar e meritul lor. Eu sunt cel din spatele cortinei, ei sunt actorii principali.

Hromada e o pierdere mare. Săpunaru are aceleași probleme, joacă cu infiltrații. E greu când ai tot călcâiul învelit în calus, face eforturi, de asta merită tot respectul meu, al conducerii și al fanilor. 

(n.r. ce se întâmplă cu Jambor) Am 26 de jucători, pot pune doar 23 pe foaie. Asta a fost decizia mea azi, poate data viitoare va fi în lot. Sunt știri eronate, nu am discutat să ne despărțim de niciun jucător. Etapa viitoare întâlnim cea mai în formă echipă. Vom lupta. Dacă vom avea aceeași atitudine ca azi, avem o șansă.

Dacă mergem doar să ne prezentăm, ne vom întoarce de unde am plecat. Sper ca jucătorii să fie la fel de agresivi, motivați, jucăm pe cel mai mare stadion. Sper ca suporterii să fie alături de noi, dar spun încă o dată, plecăm cu șansa a doua. Întâlnim campioana țării, echipă calificată în cupele europene, plecăm cu a doua șansă”, a declarat Marius Șumudică la flash interviu. 

FCSB - Rapid are loc duminică, 27 octombrie, începând cu ora 21:00, pe Arena Națională.

 

Programul etapei a 14-a a Superligii

Vineri, 25 octombrie

Ora 21.00 CFR 1907 Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Sâmbătă, 26 octombrie

Ora 13.30 UTA Arad – Gloria Buzău

Ora 16.00 Petrolul Ploiești – Politehnica Iași

Ora 19.00 FC Hermannstadt – Dinamo București

Duminică, 27 octombrie

Ora 16.00 Oțelul Galați – Unirea Slobozia 

Ora 21.00 FCSB – FC Rapid 1923

Luni, 28 octombrie

Ora 18.00 FC Botoșani – Universitatea Cluj

Ora 21.00 Farul Constanța - Universitatea Craiova

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei





pixel