Superliga Romaniei Gigi Becali, anunţ despre Elias Charalambous după declaraţiile lui Vali Moraru şi Decebal Rădulescu. "A zis că dacă are zero creier, asta o să facă de acum"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali a spus ce va face Elias Charalambous după ce jurnalistul Vali Moraru a spus despre antrenorul FCSB că are "zero creier". 



CITEŞTE ŞI Jurnalistul Vali Moraru, derapaj grav la adresa lui Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. "E foarte greu să ai creier zero, doar execuţi". MM Stoica anunţă că "vom acţiona"

"Eu cred că nu are rost să mai discutăm despre Compagno. Eu am renunţat la el. Am dat şi ieri o hârtie pentru 450.000 euro în Grecia. Nu ştiu la ce echipă e, nu mă interesează. Pe mine Compagno nu mă mai interesează. Pleacă, nu pleacă, face ce vrea el. Dar nu are rost să mai vorbim despre el. E cel mai cuminte om, nu am avut jucător aşa cuminte ca el. Numai că fiecare om are creierul lui. Depinde ce procent de creier are fiecare. Eu am procent mai mic de creier şi de asta nu am putut să îl ţin pe Compagno. 

(n.r. de ce a spus partea cu creierul) Ştii de ce o spun? Pentru că de exemplu Charalambous a spus că un coleg de-al dumneavoastră, Vali Moraru, a spus că din punctul lui de vedere Charalambous are zero creier. E urât să spui aşa ceva. Şi atunci Charalambous mi-a spus că dacă are zero creier, nu mai dă declaraţii. Aşa că atunci când vine să i se ia declaraţii, el să spună că nu se poate concentra, că are creier zero, deci nu mai dă. 

Decebal Rădulescu a spus că se prostituează şi că nu mai vrea să audă de Becali. Nu eşti obligat să auzi. Nu e normal să spui aşa ceva. Asta deja e prea urât. Ca să spui că un om are creier zero... de unde ştie el, l-a măsurat? Cum să aibă creier zero un antrenor care are 11 puncte faţă de a doua clasată? Ăla cu creier zero, antrenorul ăla, la anul pe vremea asta, o să îl vedeţi cu 2 milioane de euro salariu la arabi. Ăla cu creierul zero! Ţineţi minte discuţia asta. El va lua campionatul, va califica echipa în Liga Campionilor, şi o să vină arabii cu 2-3 milioane. Şi Pintilii, ăla care se prostituează, va fi cel mai curat din Europa", a declarat Gigi Becali la Liga Digisport. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel