Liga Campionilor Gigi Becali, ajutat de Mitică Dragomir în creionarea primului 11, pentru duelul cu Maccabi: „Eu îl băgam pe Chiricheș titular”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campioana României și echipa israeliană Maccabi Tel Aviv se întâlnesc astăzi, 31 iulie, în meciul retur al turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor.



Dumitru Dragomir crede că prima echipă a FCSB-ului, în returul cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv, ar trebui să îi aibă pe Daniel Popa și David Miculescu ca atacanți și pe Vlad Chiricheș și Joyskim Dawa în centrul apărării.

Mitică Dragomir: „E haos la FCSB acum”

„Ce fotbal slab avem... Și asta pleacă de la antrenamentele de la copii și juniori. Bine a făcut Gigi Becali că s-a luat de ei. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Dacă primește niște bani mulți și el greșește, să își asume greșeala.

Cu toate că eu aș juca cu el titular. Să îl bage cu unul care dă bine cu capul. Să pune unul în fața fundașilor centrali care să măture tot în fața lor și să poată ieși el cu mingea la picior. 

Acum l-a băgat cu rezervele. Și Afumați îi bătea la ce echipă a fost în teren. Nu poți să îndrepți o echipă pe traseu, decât foarte greu sau din nimereală. Eu îl băgam pe Chiricheș titular cu Maccabi și îl puneam cu Dawa lângă el.

Eu cred că el ar trebui să joace cu două vârfuri. Cu Popa și cu Miculescu. Altfel nu dau niciun gol. Este imposibil acum, pentru că atacantul e mereu contra a trei fundași. Trebuie să găsească o idee tactică împotriva acestui lucru.

La FCSB nu face nimeni pressing. Marcaj mai fac Dawa, Radunivic și Șut. Restul sunt bramburiți. Olaru e cel mai bun fotbalist de la FCSB, dar el dă randament cam 20-25% din valoarea lui. Nu e strunit.

E haos la FCSB acum. Ei ar trebui să se strângă acum și să joace cu două vârfuri. Așa nu o să îi mai bată nimeni. Trebuie să joace cu fotbaliști care pot să fugă. Jucători care au capacitatea de a alerga și de a băga materiale”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

CITEȘTE ȘI Elias Charalambous, prudent înainte de returul cu Maccabi. Ce spune Alex Băluță despre meciurile din Superliga

Gigi Becali: „O să câștigăm cu Maccabi și vom fi biruitori”

Gigi Becali este convins că jucătorii „roș-albaștri” vor trece fără emoții de israelienii de la Maccabi Tel Aviv, după ce meciul tur în fața campioanei Israelului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe stadionul „Steaua” din București.

Cu toate că elevii lui Charalambous nu au arătat un joc bun în ultimul meci disputat, din campionatul Superligii, finanțatorul celor de la FCSB nu ia în considerare rezultatul de 0-2 cu Oțelul Galați, din a treia etapă.

„O să ne calificăm, de aia sunt și așa zâmbăreț. Nu avem cum să nu ne calificăm, aia e o echipă care după minutul 60 nu mai trece de mijlocul terenului.

Păi Oțelul ne-a dat două goluri. Maccabi a dat gol dintr-o greșeală a noastră. O să câștigăm cu Maccabi și vom fi biruitori”, a spus Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”.

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB o va înfrunta în turul al treilea preliminar pe învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) și Sparta Praga (Cehia). Campioana României ar juca prima manșă în deplasare, pe 6 sau 7 august, iar revanșa ar avea loc la București, pe 13 august.

Dacă va fi eliminată de israelieni, FCSB va juca în turul al treilea preliminar din Europa League cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) și Jagiellonia Bialystok (Polonia). Campioana României ar juca prima manșă în deplasare, pe 8 august, iar manșa secundă la București, pe 15 august.

Meciul retur de miercuri seară este desfășurat în deplasare, de la ora 21:00, la Budapesta.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel