Superliga Romaniei Gigi Becali, acuzaţii grave la adresa unui arbitru din Liga 1. "E legat cu lanţuri de CFR"

Data publicării:
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Gigi Becali acuză un arbitru din Liga 1 că este apropiat de CFR Cluj. 



FCSB este la egalitate cu Gloria Buzău, pe penultimul loc al clasamentului, dar are un meci mai puţin disputat. Gigi Becali a criticat arbitrajul din meciul cu Hermanstadt şi acuză că un arbitru din Liga 1 este prea apropiat de CFR Cluj. 

"Noi suntem, dacă o batem pe Botoșani, că dacă nu o batem trebuie să ne lăsăm, la 6 puncte de primul loc. Am fi la două puncte de CFR, deci de ce să fiu supărat? Suntem jos, așa este, dar contează și istoricul jocurilor.

Noi am avut gol valabil, ne-a scos mingea din poartă. Feșnic de ce să o mai arbitreze pe FCSB? Mai bine la VAR, că de acolo dictează mai bine. La primul gol e fault la Tavi, dar nu întoarce că e cu CFR Cluj. Apoi îl mai cheamă și la VAR pe arbitru, deși dăduse gol. Nu are pic de conștiință.

Nici Kovacs, nimeni, singurul care îl poți compara cu arbitrii de altădată ca șmecherie e Fesnic. Singurul care are șmecherie e Feșnic, are o perversitate de nedescris. Le dă pe față. Îl chemi pe ăla la VAR, e de o perversitate de neimaginat.

Nu există sistem corupt acum, sistemul e curățat. Există o prietenie. Tatăl lui e prieten la CFR Cluj, deci e împotriva noastră. Nu ai cum să îl dezlegi de ei, e legat cu lanțuri de CFR”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Becali şi-a criticat toţi jucătorii după înfrângerea cu Hermanstadt 

FCSB a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii de fotbal.

Sibienii au deschis scorul prin italianul Alessandro Murgia (56), din centrarea lui Ianis Stoica (ex-FCSB), iar Ronaldo Deaconu (90+6) a parafat victoria, din centrarea lui Cristian Neguţ.

FC Hermannstadt a avut o bară, prin Silviu Balaure, direct din corner (7). Balaure a reuşit să marcheze (11), dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Aurelian Chiţu.

Şi FCSB a reuşit să înscrie, prin Siyabonga Ngezana (90+3), dar reuşita a fost anulată de VAR pentru un presupus fault în atac.

FCSB este la a doua înfrângere consecutivă în campionat fără gol marcat.

FCSB, care are un joc restant, cu FC Botoşani, ocupă penultimul loc în clasament, cu 5 puncte, scrie Agerpres.

"Până acum mă interesa numai un iepure (n.r. - campionatul). Prima cauză pentru care am pierdut azi a fost arbitrajul, am avut gol valabil anulat. A doua cauză e că n-avem valoare, ați văzut vreun jucător valoros în toată echipa?

Poate Lixandru s-a mai mișcat. Edjouma a mai avut două ocazii de a marca, dar cam atât. Niciun jucător nu are valoare și gata. L-am băgat pe Chiricheș... eu când văd că ajunge mingea la el am mari emoții, mi-e frică! 

N-avem ce să facem, i-am zis lui MM (n.r. - Mihai Stoica) să jucăm fundaș central cu Kiki în locul lui Chiricheș, sau cu Lixandru. Mi-e frică cu Chiricheș! Trebuia să marcăm două goluri.

Panțîru a fost cel mai bun de pe teren. M-am uitat și eu puțin pe clasament, care-i nenorocirea? O să mă duc eu pe la echipă să urlu, că eu vreau mișcare pe teren. Noi de fapt avem valoare, am zis așa să râd puțin de ei, că se uită la ce declar.

Am avut mare încredere în Tavi (n.r. - Octavian Popescu). Că face... că drege, ne-am bazat pe el și Tănase. Tănase a dat numai mingea în spate, ce să facem? Am dat 1,3 milioane de euro pe un fotbalist (n.r. - Ștefănescu), care nici măcar nu e fotbalist! Fotbaliștii de genul lui joacă bine la echipele mici, dar când ajung la FCSB...” ,a declarat Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel