Liga Campionilor Gigi Becali a motivat schimbările lui Ștefănescu și Băluță. De ce nu i-a mai păstrat în teren pe cei doi fotbaliști

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB s-a calificat în al treilea tur din Liga Campionilor, după victoria obținută în fața israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, scor general 2-1.



„Roș-albaștrii” vor juca în turul III preliminar al Champions League în fața celor de la Sparta Praga, după ce ai reușit să treacă de Maccabi Tel Aviv cu scorul general 2-1. În urma acestei victorii, adusă de golul noului jucător al FCSB, William Baeten, campioana Superligii este sigură de prezența în grupele Conference League.

Introdus după pauză în locul lui Alexandru Băluță, belgianul a reușit să înscrie în urma unui contraatac, mingea venind din pasa lui Daniel Popa.

Gigi Becali: „Nu știu ce e cu el, nu se poate!”

Gigi Becali a explicat de ce i-a schimbat pe Marius Ștefănescu și Alexandru Băluță, din a doua repriză a meciului. Finanțatorul, cunoscut că se implică direct la construcția echipei, s-a arătat dezamăgit de prestația lui Ștefănescu, jucătorul transferat în această vară de la Sepsi OSK pentru 1,3 milioane de euro. El a fost titularizat în meciul cu Maccabi Tel Aviv, dar a fost înlocuit la pauză cu Luis Phelipe.

Patronul „roș-albaștrilor” a declarat că se așteaptă la evoluții mai bune din partea noului fotbalist: „Nu știu ce e cu el, nu se poate! Îi e frică! O să-i spun să joace dezinvolt. Așa a fost și meciul trecut, el trebuia să dea două goluri în prima repriză. El nu șuta așa la poartă, la întâmplare”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

De asemenea, și Alexandru Băluță, jucător foarte important al echipei în sezonul trecut, nu a reușit să facă vreo diferență în meci: „Băluță nu mi-a plăcut, și-a dat viața, a alergat, dar n-a avut realizări. Dă gol la fotbal”, a mai spus Becali.

Totuși, finanțatorul clubului de fotbal bucureștean nu a fost mulțumit de evoluția fotbaliștilor conduși de Elias Charalambous, chiar dacă au obținut victoria în fața israelienilor.

„Sunt foarte fericit de calificare, dar nu sunt mulțumit de prestația echipei. Trebuia să marcăm un gol încă din prima repriză, de asta nu sunt mulțumit. Sunt fericit de calificare. Eu vreau în Liga Campionilor.

Dacă vreau în Liga Campionilor, trebuie să marcăm goluri. Nu vreau să discut de Europa League. Vreau să discut doar de Champions League. Lumea spunea că avem șanse minime să trecem de Maccabi. Uite că i-am bătut pe Maccabi.

Nu știu ce să spun acum. Am avut și eu mari emoții, mă bucur că ne-am calificat, dar jocul trebuie să fie mai bun. Ei nu au puspresiune. Au intrat în careu?

I-ați văzut în careu? Maccabi nu a intrat în careu deloc! Au fost șuturi de astea…Noi am avut și Luis Phelipe și Popa. Popa trebuia să bage capul în ea, să o bage în poartă. Am avut șutul lui Olaru, care a fost scos printr-o minune”, a mai spus Gigi Becali, potrivit DigiSport.

Olaru: „Am ținut să continui pentru că am vrut să îmi ajut echipa”

Căpitanul echipei, Darius Olaru, a suferit o accidentare extrem de dură în minutul 13 al meciului de la Budapesta. El a avut nevoie de intervenția medicilor, dar a continuat să joace pentru a-și ajuta echipa. Olaru și-a spart capul și a jucat bandajat până în minutul 63, când a fost schimbat de Baba Alhassan.

„Da, m-am accidentat. Am ținut să continui pentru că am vrut să îmi ajut echipa, atât am putut în această seară. Vom vedea pe viitor dacă mi-am spart capul destul de rău. Voi vedea dacă voi putea juca meciurile următoare. Nu am putut asculta ce indicații a dat (n.r. Charalambous la pauză) pentru că eram în cabinetul doctorului. Mă pansa.

Nu știu dacă le e frică de noi. știu că au o echipă foarte bună și ei și acum îi vom analiza și noi. Vedem ce puncte slabe au și încercăm să îi lovim. Orice echipă poate fi bătută. Dacă noi suntem bine, putem să ne calificăm mai departe”, a spus Darius Olaru, potrivit As.ro.

FCSB o va înfrunta în turul al treilea preliminar pe Sparta Praga (Cehia). Campioana României va juca prima manșă în deplasare, pe 6 august, începând cu ora 21:00, iar revanșa va avea loc la București, pe 13 august.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel