Superliga Romaniei Gigi Becali a găsit primul vinovat de eșecul FCSB în fața FC Hermannstadt: Arbitrul meciului

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a fost învinsă de FC Hermannstadt, scor 0-2, meci din a șaptea etapă a Superligii.



Sibienii au deschis scorul prin italianul Alessandro Murgia (56), din centrarea lui Ianis Stoica (ex-FCSB), iar Ronaldo Deaconu (90+6) a parafat victoria, din centrarea lui Cristian Neguț.

FC Hermannstadt a avut o bară, prin Silviu Balaure, direct din corner (7). Balaure a reușit să marcheze (11), dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Aurelian Chițu.

Și FCSB a reușit să înscrie, prin Siyabonga Ngezana (90+3), dar reușita a fost anulată de VAR pentru un presupus fault în atac. Campioana en-titre este la a doua înfrângere consecutivă în campionat fără gol marcat.

Patronul celor de la FCSB a comentat prestația echipei, după eșecul înregistrat pe stadionul din Sibiu, duminică seară. Gigi Becali a găsit argumentele pentru care formația „roș-albastră” a pierdut în fața FC Hermannstadt.

„Ai văzut vreun jucător de valoare în echipa asta?”

„Prima cauză e arbitrul, gol valabil anulat aiurea. A doua, nu mai știu cum să joc. Ați spus că am alergat după două iepuri. Păi, și până acum un an, când mă interesa doar un iepure, spuneați că ’Nu, domnule, că nu știu ce’. Fac ca dumneata. După să nu zici că…

Asta e prima cauză a înfrângerii, arbitrul. A doua? A doua, nu avem valoare. Ai văzut vreun jucător de valoare în echipa asta? Poate Lixandru, poate. Popa putea să ne câștige meciul, dăi, bă, gol, dacă ești atacant. Cum l-am scos pe Ngezana, l-am băgat pe Chiricheș, care...

Noi trebuia să marcăm două goluri, dar nu avem valoare. Pe Kiki l-am luat fundaș stânga, dar dacă Panțîru e foarte bun? Panțîru, cel mai bun de pe teren”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Florin Tănase, care s-a regăsit în premeră în echipa de start după revenirea la FCSB, a declarat că formația trebuie să se concentreze, după această înfrângere, la Europa League.

„E îngrijorător, normal, nu avem decât 5 puncte. Am jucat contra echipelor din subsolul clasamentului. Acum trebuie să ne gândim la meciul de joi, care e foarte important pentru noi, putem să ne calificăm în Europa League. Apoi, trebuie să ne concentrăm pe campionat.

Normal că te gândești la Europa, dar ne doream foarte mult să câștigăm și meciul ăsta, pentru că aveam nevoie de puncte. Probabil că influențează și schimbările, dar trebuie să strângem rândurile și joi să facem un meci bun”, a declarat Tănase, după meci.

Arbitru: Viorel Nicușor Flueran (Craiova); arbitri asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Alexandru Filip (Constanța); al patrulea oficial: George Cătălin Roman (Timișoara)

Arbitru video: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitru asistent video: Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Marian Bucurescu (București) - LPF.

Rezultatele FCSB, în primele șase etape ale Superligii

FCSB - „U” Cluj, scor 1-1

Unirea Slobozia - FCSB, scor 2-2

FCSB - Oțelul Galați, scor 0-2

FCSB - Farul Constanța, scor 3-2

FCSB - Poli Iași, scor 0-1

FC Hermannstadt - FCSB, scor 0-2

FCSB, care are un joc restant, cu FC Botoșani, ocupă penultimul loc în clasament, cu 5 puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel