Liga Campionilor Gigi Becali a aruncat bomba după remiza FCSB cu Sparta Praga, scor 1-1: „S-ar putea mâine să mă văd cu el”

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Patronul celor de la FCSB își dorește un nou atacant, dezvăluind cu ce jucător se va întâlni în curând.



Finanțatorul celor de la FCSB a declarat că „roș-albaștrii” vor reuși să se califice în grupele UEFA Champions League, după meciul tur cu cei de la Sparta Praga.

FCSB a încheiat cu o remiză duelul cu Sparta Praga, în prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor. Manșa secundă se va juca la București, pe Stadionul „Steaua”. Meciul este programat pe 13 august, începând cu ora 21:30, și va fi arbitrat de danezul Morten Krogh.

Gigi Becali: „Nu ne poate bate pe noi acasă niciodată echipa asta”

„Speranțe mult mai mari decât înainte de meci. Am fost echipa mai valoroasă, mai multe ocazii clare de a marca. Ei au dat un gol pe greșeală de portar. A avut și Băluță, a avut și Șut, ocazii clare de a marca. E o echipă care nu ne domină nici fizic, nici tehnic. Eu am spus părerea mea. Dacă terminam cu 1-0, eram aproape calificați, că nu ne poate bate pe noi acasă niciodată echipa asta.

E o echipă medie de Liga 1. Asta a arătat astăzi. Dacă jucam cu Rapid, cu CFR sau Craiova, jucam fotbal, erau mai multe emoții. N-am avut emoții. Ei n-au avut ocazii decât pe greșelile noastre. A dat o pasă cadou Crețu. A dat cu capul, nu e foarte mare ocazie, a dat cu capul și atât. Nu sunt mulțumit, că trebuie să câștigăm.

Spun cum am spus cu Maccabi. Nu vreau să se considere mândrie, trufie, laudă, eu spun părerea mea. Dacă Dumnezeu nu e împotriva noastră, echipa asta nu ne poate scoate pe noi, nu ne poate învinge. Dacă jucăm de 10 ori, nu ne poate învinge”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

FCSB s-a calificat în turul III preliminar al Ligii Campionilor după ce a învins-o pe Maccabi Tel Aviv, scor general 2-1 (egal în Ghencea, 1-1, și victorie în deplasare, la Budapesta, scor 1-0). William Baeten, jucătorul transferat de la FC U Craiova, a dus-o pe FCSB în turul III preliminar.

FCSB are asigurată calificarea în grupele Conference League. Dacă va reuși să treacă de Sparta Praga, echipa antrenată de Elias Charalambous va fi sigură de prezența în grupele Europa League. În acest caz, FCSB se va duela pentru un loc în grupele Ligii Campionilor fie cu PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, fie cu Malmo FF. 

Anunțul clar al lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta Praga

Finanțatorul campioanei Superligii a dezvăluit că se va întâlni din nou cu Florin Tănase, pentru a-l convinge să revină la FCSB. Gigi Becali a spus că își dorește cooptarea unui nou atacant, întrucât echipa nu dispune de un astfel de jucător în acest moment.

„S-ar putea mâine să mă văd cu (n.r. - Florin) Tănase.”, a spus Becali, la aceeași emisiune citată anterior.

„Mereu când vin în țară trec pe la dânsul, e o plăcere să mă văd cu el. Mă încântă să fiu la echipa cu care am ținut de mic, să joc în Champions League”, spunea Tănase, în urmă cu trei luni.

Patronul FCSB a declarat în repetate rânduri că îl vrea înapoi pe Florin Tănase, ultimele declarații reiterând dorința menționată din ultimele luni.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Liga Campionilor




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel